in

Nici nemţii nu ne vor



Mai multe oraşe din Germania cer ajutorul Berlinului, susţinând că ‘pacea socială’ este ameninţată de numărul mare de imigranţi români şi bulgari, relatează DailyMail. Nemţii susţin că de la venirea imigranţilor se lucrează foarte mult la negru, în şcoli s-a instalat haosul produs de incapacitatea imigranţilor de a vorbi limba germană, iar criminalitatea organizată a crescut simţitor.

Dortmund, Hanovra, Berlin şi Hamburg sunt doar câteva dintre oraşele care susţin că duc o luptă continuă pentru a absorbi valul de imigranţi în creştere încă din 2006.

Plângerile nemţilor vin ca urmare a campaniei politice iniţiată de Marea Britanie, în care se încearcă descurajarea imigranţilor români şi bulgari de a se îndrepta către UK odată cu ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii, în 2014.

În Germania locuiesc în momentul de faţă peste 90.000 de bulgari şi 159.000 de români. Acestora nu li se permite să lucreze legal, ca angajaţi, însă pot să rămână în ţară dacă se declară ‘self-employed’.

Raportul creat de Organizaţia Germană a Oraşelor cu privire la imigranţi susţine că ţara plăteşte costuri semnificative din cauza acestei „migraţii a sărăciei” şi că romii în special sfârşesc să traiască în condiţii dezolante odată ajungi în Germania.

Înainte de intrarea în Uniunea Euroeana, România a fost dur criticată de celelalte ţări europene pentru incapacitatea de a-i integra pe romi. Acum însă, acele ţări europene dezvoltate par să aibă aceleaşi dificultăţi. Romii au ajuns la ei, dar se pare că şi în aceste condiţii au rămas “o problemă”. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pan Seared Sea Bass, sun blushed tomatoes, coriander warm Ratte potatoes salad, baby spinach & Tiger pawns

Steagul Ţinutului Secuiesc, arborat în Ungaria. Ponta: Nu acceptăm obrăznicii externe