in

Moarte cumplită pentru un tânăr român, în Anglia. Mașina în care se afla a intrat cu peste 200 km/h pe contrasens

Cătălin Manolescu, un tânăr de 24 de ani, din Rovinari, se mutase în Anglia de numai două luni.

Sâmbătă, 10 noiembrie, mașina în care se afla a intrat cu 200 km/h pe contrasens, în alt autoturism, iar Cătălin a murit pe loc.

Cătălin Manolescu absolvise Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu și acesta ar fi decis să plece în străinătate, după ce a fost dezamăgit de oferta de muncă din România, arată observator.tv.

Lucra de două luni în Anglia, la o fabrică de prelucrare a cărnii.

În seara fatidică, tânărul de 24 de ani a mers cu un prieten la grătar, apoi a plecat de acolo cu mașina condusă de un prieten, un tânăr tot din Rovinari

Autoturismul ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

Mama lui Cătălin este în stare de șoc: „Nu pot să cred sufletul nostru că nu mai ești și Dumnezeu ni te-a luat de lângă noi de tânăr, ca o floare înflorită. Zbor lin către îngeri, inima mea dragă! Dumnezeu să-ți lumineze calea, sufletul nostru”, este mesajul postat de aceasta, pe Facebook.

Un apropiat al familiei susține că mașina în care cei doi tineri din Rovinari se aflau ar fi gonit cu peste 200 de km/h.

„Din câte am înțeles mergeau cu peste 230km/h, ce șanse să mai aibă! Cătălin a murit pe loc, iar prietenul lui tot din Rovinari, are o hemoragie internă și urmează să fie operat, însă starea sa este critică. El este singurul care a scăpat ceilalți doi care se aflau în mașina în care au intrat frontal au murit pe loc. Mare tragedie.”

Accidentul a avut loc pe A358, lângă Ashill, iar Opelul Tigra în care se afla Cătălin a intrat într-un Citroen C3, în care se afla un cuplu de peste 70 de ani. Cei doi au murit pe loc, în vreme ce șoferul mașinii în care era Cătălin este în stare critică în spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Începe săptămână critică pentru Brexit și pentru premierul Theresa May. Am putea asisita la plecarea sa din funcție

A fost anunțată data summitului pentru semnarea acordului între Marea Britanie și Uniunea Europeană