in

Român găsit spânzurat în locuința sa din Marea Britanie. Muncea ca bucătar, în România terminase o facultate

Un tânăr din comuna Gura Caliței a fost găsit spânzurat în locuința sa, din Marea Britanie. Potrivit primarului comunei Gura Caliței, Gică Grosu, părinții tânărului mort au fost anunțați vineri, în jurul orei 15.00, despre nefericitul eveniment. Era singurul lor copil.

Silviu Florin Gavrilă, 30 de ani, era plecat de câțiva ani la muncă în Marea Britanie. Părinții au suferit un șoc în momentul în care au aflat cumplita veste, acasă la ei ajungând și un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul muncea într-un restaurant, ca ajutor de bucătar, după ce, potrivit presei din Vrancea, în România terminase o facultate. Nu era căsătorit.

Nu se știe de ce tânărul a recurs la acest gest.

 

De ce s-ar fi sinucis Lidia Drăgescu, fata care s-a aruncat în gol de la 30 de metri, în Londra. Fratele geamăn al româncei explică

Românca de 23 de ani care a murit la Catedrala Sf. Paul s-a sinucis. A lăsat două scrisori de adio: „Mama, îmi pare foarte rău că te-am supărat în felul acesta”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Britanicii și-au schimbat radical opinia în privința imigranților. «Avem nevoie de ei»

Universitățile britanice se bat în continuare pe români. Brexit nu va influența statutul studenţilor care încep cursurile în 2019