in

Cum s-a răzbunat o româncă din Anglia pe iubitul său infidel. O înșelase cu o altă româncă

O tânără româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul ei trimițând fotografii compromițătoare către familia și prietenii acestuia.

Potrivit observator.tv, Roxana M. în vârstă de 26 de ani, a decis să se răzbune după ce a realizat că este înșelată de iubitul său chiar cu o altă româncă.

Astfel, în timp ce bărbatul dormea, tânăra i-a luat telefonul în care a găsit fotografii compromițătoare pe care le-a trimis rudelor și prietenilor acestuia. Ba chiar le-a postat și pe Facebook, unele dintre ele ajungând inclusiv pe site-uri dedicate adulților.

Femeia a ajuns însă în fața instanței, fiind dată în judecată de fostul iubit și de cea care apărea în respectivele imagini.

Aceasta din urmă a explicat la audieri că din cauza imaginilor, familia a crezut că se prostituează în Anglia. Mai mult, a fost abordată de diverși bărbați care i-au oferit bani pentru favoruri sexuale.

Roxana a motivat că a vrut să se răzbune din cauză că relația sa de patru ani cu iubitul său și cu care trebuia să se căsătorească s-a terminat după ce a găsit fotografiile.

Ea a recunoscut în fața instanței că a făcut o greșeală, din răzbunare. Tânăra a fost condamnată la 120 de ore de muncă în folosul comunității și 15 zile de reabilitare. Nu va plăti daune, ci doar 170 de lire sterline, cheltuieli de judecată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aveau acasă un adevărat arsenal pentru furturi din bancomate. Doi români arestați

Londra, sub amenințare. Trei pachete cu bombe, trimise din Republica Irlanda în zone sensibile ale orașului