in

Sexy moldoveanca i-a înnebunit pe londonezi. Au blocat strada când au văzut cu ce a apărut femeia

Daria Rodionova, o tânăra originară din Republica Moldova, stabilită la Londra, este model și antreprenor.

Femeia deține acum un bolid Lamborghini Aventador LP750-4 Super Veloce a cărei valoare poate ajunge la 600.000 de lire sterline.

Numai că moldoveanca i-a crescut considerabil prețul după ce a decis să îl „utileze” cu nu mai puțin de 2 milioane de cristale Swarovski.

https://www.instagram.com/p/BvTy0xmFkmT/

Potrivit autoblog.md, Daria a investit o sumă impresionată în decorarea mașinii sale.

Pentru a își îndeplini dorința și-a dus mașina la atelierul Carsincloaks, unde specialiștii au avut nevoie de 700 de ore pentru a-i îndeplini dorința.



Modelul Aventador LP750-4 SuperVeloce a fost făcut în 600 de exemplare și are un motor V12 aspirat de 6.5 litri, care produce 750 de cai putere si un cuplu de 690 Nm. Mașina prinde 100 km/h în doar 2.8 secunde.

În momentul în care a ieșit cu ea ape străzile Londrei, sute de oamenii s-au adunat în jurul mașinii acesteia pentru a o fotografia, străzile fiind practic blocate.

https://www.instagram.com/p/BuuPqC3FHNY/

Pasiunea pentru mașinile de lux se poate observa și pe contul de Instagram al moldovencei, unde aceasta postează constant fotografii cu bolizi de lux. De asemenea, Rodionova nu ratează nicio expoziție în care sunt expuse automobilele de ultimul răcnet, aceasta călători în orice colț al lumii pentru a „vâna” cele mai scumpe și exclusiviste mașini.

https://www.instagram.com/p/Bt07Zu3lQiL/

Daria Rodionova a devenit celebră atât pentru automobilul său încrustat cu diamante, cât și pentru colecția impresionantă de mașini pe care o deține.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brexitul prostituatelor. Lucrătoarele sexuale românce, hărțuite și vizate pentru deportare

VIDEO – Ce gest a făcut acest polițist britanic față de o cerșetoare din România. Femeii nu i-a venit să creadă