in

Şofer român de TIR ducea imigranți ilegali în Marea Britanie. Interdicție pe viaţă în Franţa

Un şofer român de TIR, în vârstă de 32 de ani, a primit interdicție pe viaţă de a mai intra în Franţa, dar şi doi ani de închisoare.

Acesta a fost prins în flagrant de poliţiştii francezi,  în timp ce transporta imigranţi legali în remorcă, în Marea Britanie.

Totul s-a petrercut miercuri, 15 mai 2019, în jurul orei 11.00, în portul Ouistreham din Franţa, acolo unde românul aştepta să se îmbarce pe feribot pentru a ajunge în Marea Britanie.

Din cauză că era agitat, autorităţile au decis să efectueze un control amănunţit asupra TIR-ului său, ocazie cu care au fost descoperiți nouă imigranţi care erau transportaţi în condiţii inumane.

Șofer român căra imigranți afgani în Anglia într-un compartiment secret al microbuzului

Imigranții, cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, erau înghesuiţi într-un spaţiu extrem de îngust şi respirau printr-o gaură făcută într-o cutie, potrivit ouest-france.fr.

Șoferul român a fost anchetat, judecat şi condamnat în numai 48 de ore, de o instanţă din Caen.

Românul s-a apărat şi a declarat că ştia despre imigranţii din camion, însă a dat vina pe patronul său care l-ar fi obligat să ducă maşina în Marea Britanie.

Procurorii au anunţat că românul făcea parte dintr-o grupare care se ocupa de traficul cu migranţi, oamenii plătind între 3.000 şi 10.000 de euro pentru a ajunge în Anglia.

Românul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare şi a primit o interdicție pe viaţă pe teritoriul Franţei.

Doi români, un iranian și un irakian, parteneri de infracțiuni. Aduceau imigranți ilegali din Franța în Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Leytonstone: Cine este cel acuzat că a omorât un român lovindu-l intenționat cu mașina

Panică totală în Marea Britanie. 100 de morți prin înjunghiere în acest an. Cea mai tânără victimă avea 14 ani