in

Miss Diaspora UK 2013, un succes! Cea mai frumoasă româncă din Marea Britanie pleacă la finala de la Mangalia

Bianca Pîrlog este câștigătoarea din acest an a competiției Miss Diaspora UK 2013. Ea va reprezenta comunitatea din Marea Britanie la marea finală de pe 24 august, de la Mangalia, a Miss Diaspora.



Bianca a fost desemnată câștigătoare după mai multe probe stabilite de organizatori, care au durat mai bine de două ore și jumătate. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 3 august, la Masons Arms Club Românesc în Edgware, în prezența a peste 200 de persoane. Organizatorii au fost Ziarul Românesc Weekly, The Masons Arms Club Românesc în Edgware și Alexandra Style.


Sponsorii ediției, cei care au făcut posibil acest concurs și care și-au adus cu mărinimie contribuția la premiile consistente ale Miss Diaspora UK, au fost:

– Firma de avocați LEVENES – Ahsley House 235-239 High Road, Wood Green, London N22 8HF, tel. 020 8826 1316;

– LYCAMOBILE, www.lycamobile.co.uk, tel. 020 7132 0322;

– MONEY GRAM, www.moneygram.co.uk, tel. 0800 026 0535;

– Școala de șoferi FORMULA 1, www.formula1drivingschool.co.uk, tel. 078 7217 8009;

– Compania de contabilitate DNS ASSOCIATES, www.dnsassociates.co.uk, 382 Kenton Road, Harrow, Middlesex, HA3 8DP, tel. 020 890 36330;

– Patiseria Romana, 129 Burnt Oak Broadway, Edgware, London, HA8 5EJ, tel. 07891 318 570;

– Eastern Documents Solutions, 18-24 BERKLEY HOUSE, HIGH ROAD, HA8 7RP, tel. 020 359 81150

– Viorel Popovici, 07988 922 817

Notele pentru cele șapte frumuseți calificate în finală au fost acordate de un juriu format din șase bărbați: invitatul de onoare al serii, Cătălin Zmărăndescu, Remus Robu, reprezentantul firmei de avocați LEVENES, Alex Torres Fiho, marketing manager la Money Gram, Laurențiu Man, reprezentantul Alexandra Style, Emanuel Aramă, Ziarul Românesc Weekly și Adrian Sfarnaciuc, din partea Clubului Românesc Masons Arms.

Proba I: ținută de zi

La prima probă, concurentele MISS DIASPORA UK 2013 au defilat prin fața celor peste 200 de spectatori în ținută de zi.

Concurenta cu numărul 1 a fost Ioana Cojocariu, născută în Târgu Neamț. În vârstă de 21 de ani, Ioana este este Balanță, iar de opt luni a venit să locuiască în Marea Britanie. Este chelneriță, dar între timp studiază și actoria. Îi place la nebunie să danseze și să asculte muzică. Are un metru și 73 înălțime, 54 de kilograme și ochi negri.

Cu numărul 2 în competiție a fost Alina Ștefan din Brașov. Are tot 21 de ani și s-a născut sub zodia Racului. Este în Londra doar de o lună și lucrează au-pair la o grădiniță. Spune despre ea că îi place sportul și muzica de club. Ochi căprui, un metru și 75 înălțime, 60 de kilograme.

Din Constanța, de la Malul Mării Negre, a fost concurenta cu numărul 3 în concurs, Luiza Buhlea. Ea a venit la Londra în urmă cu 2 ani și studiază arhitectura. S-a născut în 1994, pe 9 mai, chiar de Ziua Europei.

Cu numărul patru în competiție a fost Mihaela Ungureanu, de 19 ani, din Suceava. Născută pe 16 noiembrie, în zodia Scorpionului, Mihaela ne-a mărturisit că îi place să gătească. Este în Marea Britanie de trei ani.

De pe poziția a cincea a intrat în concurs brăileanca de 19 ani Bianca Pîrlog. Ea este în Marea Britanie de șase ani, unde studiază artele. S-a născut pe 17 noiebrie 1994. Din copilărie a fost pasionată de desen, fiind invitată în emisiuni de televiziune unde a uimit audiența cu talentul său.

Ancuța Irimescu, concurenta cu numărul șase la Miss Diaspora UKs-a născut pe 2 august 1991. Este o leoaică născută în Suceava și locuiește în Londra de șase ani. Îi place la nebunie să călătorească, iar visul său este să ajungă pe continentul american. Studiază turismul și în același timp lucrează la hotelul Hilton.

Concurenta cu numărul șapte a fost mezina competiției, Andreea Axinte. Are 17 ani și s-a născut la Comănești, județul Bacău și este în Marea Britanie de doi ani.

Proba II: ținută sport și dans

Pentru a doua probă a concursului Miss Diaspora, frumoasele au pregătit o defilare ceva mai nonconformistă, în ținută sport. După defilare a urmat un moment de dans pregătit de cele șapte fete.

Și Miss Diaspora UK 2013 este: Bianca Pîrlog!

Juriul a desemnat-o pe câștigătoare conform următorului regulament:

Fiecare dintre cele șapte fete au primit câte o notă, de la unu la șapte, pentru cinci categorii: ținută de zi, ținută sport, ținută de seară, atitudine și spontaneitate. Concurenta cu cel mai mare număr de puncte a fost încoronată Miss Diaspora UK 2013 și va participa la marea finală a Miss Diaspora de la Mangalia.

Proba III: ținută de seară și cultură generală

După proba costumației sport și dans, a urmat defilarea în rochii de seară și concursul de întrebări de personalitate și de cultură generală. Toate cele șapte concurente au răspuns corect la întrebările extrase din bol, iar juriul s-a retras pentru a delibera. După aproximativ 15 minute, Larisa Aramă, Sales & Marketing Manager la Ziarul Românesc Weekly, persoana care a gândit și a organizat tot evenimentul de sâmbătă, a anunțat clasamentul Miss Diaspora UK 2013.

Juriul a hotărât ca patru dintre fete să ocupe locul patru. Astfel, Alina Ștefan, Mihaela Ungureanu, Luiza Buhlea și Andreea Axinte au primit câte un superb set de picnic din partea Money Gram și aplauzele publicului.

Pe locul 3, conform punctajului acordat de membrii juriului, a urcat Ancuța Irimescu, născută în Suceava. Ea a primit un premiu 300 de lire din partea sponsorilor. Premiul a fost înmânat de Alex Tores Fiho, reprezentantul Money Gram.

Titlul de Miss Diaspora UK s-a disputant la baraj de către Bianca Pîrlog și Ioana Cojocariu, ambele concurente obținând câte 150 de puncte. Departajarea a fost făcută de o probă de întrebări și răspunsuri. Ultima întrebare a fost: „Cine a condus Principatele Române?” Chiar dacă este plecată din țară de la o vârstă fragedă, Bianca Pîrlog a știut singurul răspuns corect: Alexandru Ioan Cuza și a devenit Miss Diaspora UK 2013.

Câștigătoarea Miss Diaspora UK 2013, Bianca Pîrlog, a fost anunțată de campionul Cătălin Zmărăndescu. Premiul de la sponsori, înmânat de Remus Robu, reprezentantul firmei de avocatură Levens, a fost de 900 de lire.

Pe locul doi a urcat Ioana Cojocariu, din Târgu Neamț, care a plecat acasă cu 400 de lire ce i-au fost înmânate de reprezentanta Lycamobile, Ramona Achim.

FOTO: Dannyarabu Photography

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Joaca de-a economia: ieftinirea pâinii creşte evaziunea fiscală în afacerile cu alcool

Emil Mihai Lixandru, barister: „Am întâlnit mulți infractori britanici”