in

Campanie The Guardian: „Spală imaginea României în UK!”

Cotidianul The Guardian a început o campanie în contrast cu cele ale tabloidelor, care au o atitudine agresivă față de români și de România. Românilor li se cere să împărtășească imagini și informații despre țara noastră. „Cum este România?” este numele campaniei inițiată de The Guardian, ediția online.

„Am dori sa aflăm mai multe despre România – arătați-ne ce înseamnă să trăiești și să muncești în țara dumneavoastră – împărtașiți cu noi poze, imagini video și experiențe via GuardianWitness”, scrie The Guardian. „Știm totul despre Dracula și Transilvania, dar cum este cu adevărat să trăiești și să muncești în țara voastră?



Cei care doresc să contribuie la campanie au la dispoziție o aplicație prin intermediul căreia pot posta fotografii, imagini video sau pot povesti experiențe.

Românii au început deja să posteze imagini de acasă: Marea Neagră, Dunărea, Vulcanii Noroioși, Castelul Bran și Sighișoara.

Vince Cable: declarațiile privind imigrația sunt „absolut toxice”

Britanicii se tem că noul val de imigranți va crește semnificativ numărul de romi care trăiesc deja în Marea Britanie – estimat la 200.000 de oameni, una dintre cele mai mari populații de romi din Europa Occidentală.

Migration Matters Trust: Estimările cu privire la numărul românilor și bulgarilor sunt “nefondate”

Publicația Daily Express a început o campanie împotriva imigranților români și bulgari, și a lansat o petiție prin care cere guvernului britanic să mențină restricțiile pentru cele două națiuni. Nu mai puțin de 110.000 de oameni au semnat petiția, în timp ce 98% dintre cititorii publicației susțin că Marea Britanie ar trebui să-și „închidă frontierele pentru TOȚI imigranții”.

Jinga: destinaţia preferată a românilor e România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Contra-petiția”. Un europarlamentar a lansat petiția: „STOP discriminării românilor în Marea Britanie!”

Daily Express: Romii își vând copiii cu 250 de lire