in

Polițiștii britanici nu cred într-o creștere a infracționalității o dată cu eliminarea restricțiilor

Comisarul Bill Longmore, de la Poliția din West Mercia, Worcestershire, îi liniștește pe britanicii speriați că s-ar putea înregistra un val de infracțiuni o dată cu ridicarea restricțiilor pentru români și bulgari.

El crede că oamenii din Worcestershire nu trebuie să își facă probleme, se arată în Worcester News.



Atitudinea sa este contrară celei a altui comisar de poliție, Matthew Ellis, din Staffordshire, care a cerut o întâlnire pe tema creșterii criminalității cu ministrul de Interne Theresa May, potrivit sursei citate.

Este posibil ca în Worcestershire să aibă locun aflux semnificativ de noi imigranți din România și Bulgaria, pentru că există o mulțime de locuri de muncă în agricultură.

Longmore a spus: “Am discutat problema cu sergentul șef în urmă cu trei sau patru luni și nu avem preocupări specifice. Poliția West Mercia are relații de lucru bune cu comunitățile din Europa de Est. Vom continua să monitorizăm situația românilor și bulgarilor, așa cum facem cu toate comunitățile din zonă.”

În momentul de față, se estimează că 287 de români trăiesc în această regiune, dintre care 117 sunt studenți de la Universitatea din Worcestershire.

Oficialii cu recensământul și Consiliul Worcestershire nu ține o evidență a bulgarilor din regiune, deoarece cifrele sunt foarte scăzute, potrivit Worcester News.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

190 de euro, salariul minim în România

Prezentare de modă marca Florin Dobre, la Red Gallery, în Londra