in

Creșterea imigrației dă apă la moară politicienilor extremiști

Andrew Green, de la organizația MigrationWath, care militează pentru închiderea granițelor Marii Britanii, a declarat cu privire la noile cifre ale imigrației: „dau apă la moară celor care susțin că nu vom fi niciodată în măsură să controlăm frontierele atât timp cât rămânem în Uniunea Europeană.”



„Libera circulație în care partenerii noștri din UE s-au angajat în mod fundamental, s-a dovedit a avea implicații destul de diferite și de grave pentru Marea Britanie. Greșeala fundamentală a fost aceea de a extinde UE prin inclurederea a 100 de milioane de oameni cu un standard de viață la aproximativ un sfert din al nostru”, a mai declarat Green, un personaj considerat rasist de o parte a mediei britanice.

Măsurile anti-imigrație, fără succes. 24.000 de români și bulgari au ajuns în UK în 2013

El consideră că obiectivul Marii Britanii în negocierile viitoare cu UE ar trebui să fie închiderea pentru cinci ani a granițelor pentru muncitorii din uniune. El spune că cei mai mulți europeni vin aici să lucreze, pentru a-și tripla veniturile pe care le obțin în țările lor. Andrew Green mai crede că în cazul în care guvernul nu ar fi aplicat măsuri împotriva imigrației din UE, migrația ar fi putut ajunge la 300.000 de persoane pe an.

Imigrația, arma lui Farage în alegerile europarlamentare

Liderul partidului extremist UKIP, Nigel Farage, își va începe curând campania electorală pentru alegerile europarlamentare având în centru tema imigrației din UE. El a spus că imigrația este problema numărul unu în politica britanică și că nu poate exista o politică proprie în ceea ce privește acest sector atât timp cât Marea Britanie rămâne în Uniunea Europeană.

„Din moment în care am deschis granițele noastre pentru Europa de est, avem o ofertă de muncă în exces și o piață distorsionată. Acest lucru a dus la o dublare a șomajului în rândul tinerilor și la o gravă diminuare a salariilor. Optzeci la sută din poporul britanic nu a vrut frontiere cu România și Bulgaria. Ne-am pierdut controlul și vrem să-l luăm înapoi”, a declarat Farage.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de prostituate din România operează în Hounslow

Scotland Yard cercetează cazul româncelor negociate pentru 500 de lire de reporterii Sunday Mirror