in

Scotland Yard cercetează cazul româncelor negociate pentru 500 de lire de reporterii Sunday Mirror

Scotland Yard a lansat o investigație cu privire la rețeua de trafic de persoane pusă la punct de un proxenet român din Sibiu, Adrian Meder, demascat de doi reporteri de la Sundy Mirrror. Potrivit publicației citate, Meder a fost de acord să vândă patru fete pentru suma de 500 de lire fiecare, pentru a fi duse să se prostitueze în Marea Britanie.

Ofițerii Scotland Yard au primit toate înregistrările făcute de jurnaliști și detaliile despre banda lui Meder, care are cel puțin o persoană de legătură în Londra, scrie The Mirror.



Potrivit publicației, românul de 31 de ani ar fi planificat să ajungă în această săptămână în Marea Britanie pentru a deschide un bordel chiar lângă Camerele Parlamentului. El s-a lăudat că poate face o avere într-o vacanță de două săptămâni în Regat.

Românce vândute pentru prostituție în Marea Britanie

El le-a spus reporterilor sub acoperire: “Am alte afaceri acolo. Am niște fete care lucrează pentru  350 de lire pe oră. De aceea, în mod normal, încerc să locuiesc aproape de Big Ben cu fetele. Este foarte scump.” Vizita sa la Londra și intenția sa de a pune fetele să se prostitueze în apartament au fost, de asemenea, raportate la poliție.

(Video) Cum au fost vândute cele două românce pentru a se prostitua în UK. Anchetă la Sibiu în urma devăluirilor din presă

 

De asemenea, Poliția din România a fost avertizată cu privire la rețeaua de prostituție.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Creșterea imigrației dă apă la moară politicienilor extremiști

Băsescu: Nu îl mai desemnez pe Ponta premier. Ponta: „Băsescu este un iresponsabil”