in

Lebădă „rasistă” într-un campus britanic. Ataca doar studenții străini.

O lebădă ce viețuiește în apropierea campusului Gibett Hill, din Coventry, West Midlands a fost închisă într-un țarc, după ce a fost acuzată că se comportă agresiv față de studenții străini care treceau pe un pod din apropierea cuibului său.

Podul este folosit zilnic de către studenții care merg între campus și clădirile universității. Potrivit acestora, pasărea ataca doar studenţii aparţinând minorităţilor etnice.



„Aceste lebede sunt foarte enervante, iar studenţii se simt agresaţi. Sunt din India (..) şi au tăbărât direct pe mine. Am fost avertizat că vor fi un pic irascibile în această perioadă a anului, dar se comportă la fel cu mine tot timpul. (…) Poate lebedele de aici sunt un pic rasiste“, a comentat un student indian.

“Am văzut lebăda ieri seară, prietenul meu era pe pod şi mânca ceva, iar lebăda a început brusc să-l muşte de blugi“, a povestit Palkein Ratra, studentă la marketing.

Potrivit The Telegraph, în timpul sezonului de împerechere din lunile martie-mai, păsările pot să îşi apere foarte puternic teritoriul şi sunt agresive faţă de intruşi. Ele îi ameninţă adesea pe cei care se aventurează prea aproape de cuiburile lor, scoţând un sunet de avertizare.

Potrivit lui Geoff Grewcock, managerul Warwickshire Wildlife Sanctuary, din apropierea campusului, nu este neobişnuit ca lebedele să dea dovadă de un comportament agresiv în această perioadă, mai ales dacă sunt perechi, aşa cum se întâmplă în acest caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Monstrul care a omorât un bătrân în timpul unui jaf din Spania a fost prins în Marea Britanie

Sindicalist britanic: Miturile despre imigrație distorsionează campania electorală