in

Britanicii nu au de gând să respecte distanțarea socială. Au ieșit cu miile în parcuri și pe plajă profitând de vremea frumoasă

Britanicii au ieșit azi în număr mare pe plaje și în parcuri pentru a face o plimbare cu cei dragi de Ziua Mamei, în ciuda sfaturilor de distanțare socială din partea guvernului din cauza pandemiei de coronavirus.

Mulți s-au bucurat de vremea frumoasă de primăvară, după ce guvernul a obligat puburile și restaurantele să se închidă, vineri seara.

Mai mult, premierul Boris Johnson a îndemnat oamenii să rămână în interiorul locuințelor și să „lucreze de acasă acolo unde este posibil”.

În ciuda acestui fapt, mulți oameni au fost văzuți astăzi în timp ce au vizitat unele dintre cele mai populare locuri de plimbare în aer liber din Marea Britanie.

De asemenea, turiștii sunt îndemnați să rămână departe de plaje și alte destinații de vacanță din Marea Britanie, pentru a limita răspândirea coronavirusului, mai ales că s-a anunțat că 244 de persoane au murit până acum în Marea Britanie, în timp ce 5.018 persoane au fost depistate pozitiv.

În Dorset mulți se plimbau pe nisipul plajelor, scrie Daily Mail, în această după-amiază.

Guvernul scoțian a criticat turiștii pentru „comportament iresponsabil”, deoarece mulți s-au urcat în rulote și au încercat să se distanțeze de coronavirus prin ieșiri la munte.

În Londra, oamenii erau în număr mare în piața de flori din Columbia Road, în ciuda avertismentelor venite din partea primarului Sadiq Khan, care a spus că londonezii trebuie să rămână în case pentru a salva vieți.

Ce au făcut britanicii după ce Boris a cerut închiderea puburilor. Au ieșit în gașcă să se distreze la… puburi

Poliția din Cumbria a declarat că, în ciuda sfaturilor guvernului de a evita călătoriile neesențiale, Lake District și alte puncte turistice din Marea Britanie se confruntă cu un adevărat „aflux” de vizitatori.

În Scoția, ministrul Turismului, Fiona Hyslop, a cerut oamenilor să nu invadeze regiunea Highlands din Scoția pentru a scăpa de alte locuri mai aglomerate.

„Sfatul meu pentru toată lumea este să stea acolo unde este. Nu călătoriți în Highlands și în insule”, a spus aceasta.

Judy Murray, mama vedetelor din tenis Andy și Jamie Murray, a transmis un mesaj simplu pe Twitter „celor care se mută în mediul rural” – o fotografie cu o mașină și o remorcă cu „Go home idiots” și „Covid-19” pictate pe lateral.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus, 5.132 cazuri confirmate în Marea Britanie, 243 de morți. Infecțiile au crescut de 4 ori în doar 5 zile

Coronavirus, ultimele cifre oficiale din Marea Britanie: 281 de morți și 5.683 de cazuri confirmate