in

Tabără ilegală într-o pădure din Enfiled. Localnicii: dispar rațele, lebedele și peștii

Aproximativ 30 de imigranți, în mare parte din România, au improvizat, în urmă cu șase luni, o tabără ilegală într-o zonă împădurită în Enfield, Chingford. Potrivit publicației This is Local London, localnicii se zbat acum să îi scoată din acel perimetru, susținând că situația a devenit inacceptabilă, iar fauna este în declin din cauza lor.

John Weighell, secretar al unui club de pescari din zonă, a declarat că lacul era populat cu rațe și lebede, însă în două săptămâni de la sosirea imigranților, păsările au dispărut. El a mai reclamat că a văzut gunoaie agățate în copaci și tufișuri, iar zona a început să arate ca mahalalele din Rio. “Distrug fauna, intimidează oamenii și a crează neplăceri”, a declarat Weighell.



Proprietarul unui local din zonă, al cărui pub se află la jumătate de milă distanță de tabăra improvizată, a declarat că aceasta devine din ce în ce mai mare. “Pietoni și bicicliști, în special femei, vin la bar și îmi spun înfricoșați că văd oameni ieșind din tufișuri, iar mirosul este oribil”, a spus patronul pubului.

Compania londoneză de transport în comun, TfL, căreia îi aparține domeniul unde s-au așezat nomazii, a transmis că s-a adresat curții cu privire la situație și că va fi o audiere săptămâna viitoare. “Suntem conștienți de faptul că există un număr de oameni care locuiesc ilegal pe terenul TfL de lângă Cooks Ferry Roundabout”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

“Vom lua măsurile legale corespunzătoare pentru a-i scoate de acolo și colaborăm cu autoritățile locale în acest sens. După ce vor fi evacuați, vom lua rapid măsuri pentru a curăța zona”, a mai spus acesta.

Adrian Baker, un inginer de 28 de ani, a declarat că a stat alături de cei din tabără timp de șase săptămâni și că nu există nicio dovadă peștii și păsările dispar de pe lac.

„Se trezesc la ora 06.00 și stau în fața unui hipermarket, în speranța că vor găsi ceva de muncă. Sunt oameni care încearcă să pornească în viață pentru a-și sprijini familiile. La început am fost îngrijorat, dar apoi am văzut că sunt politicoși, iar cei care trec pe acolo nu au nicio problemă cu ei. Nu au nevoie decât de puțin respect”, a spus Baker.

Inspectorul-șef Paul Healy, de la Poliția din Enfield, a declarat că va trimite acolo doi ofițeri de poliție români care colaborează cu Poliția Metropolitană pentru a obține o imagine mai clară a situației.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputatul Aurelian Mihai a ieșit din greva foamei

Moțiune ACL: „Guvernul Ponta îşi bate joc de milioanele de români din afara graniţelor ţării”. Stanoevici – DESFIINȚAT!