in

SOV: Udrea este amanta lui Băsescu din 2005

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a scris pe blogul său personal că Udrea și fostul președinte Traian Băsescu au o relație din anul 2005, ceea ce explică ascensiunea fostului ministru al Turismului. Iată un fragment din articolul publicat de SOV despre Elena Udrea:  

„Am cunoscut-o prin anul 2003, o tanara apetisanta, inteligenta, avida de putere si dispusa la orice compromis pentru a o avea.



Incepand cu anul 2005, isi vede visul cu ochii: devine amanta lui Basescu, iar acesta si-o asuma. Latura pudibonda a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” sa nu se faca vorbire public decat spre finalul mandatului de presedinte al lui Basescu.

Timp de aproape 10 ani, din aceasta pozitie, Udrea face si desface aproape toate itele politicii si ale business-ului autohton. In incercarea de a salva aparentele, ea isi procura un „sot de acoperire” in persoana lui Dorin Cocos.

In acest mod, putea sa mearga la toate evenimentele publice sau private ale lui Basescu fara sa dea de banuit ca ar fi si un alt tip de relatie decat cel oficial intre ea si presedinte. Lui Cocos ii convenea de minune aceasta situatie; un taranus analfabet si viclean se vede ajuns „combinatorul sef” al regimului Basescu.”

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Conflictul din Ucraina mobilizează NATO. Marea Britanie va trimite militari în România

Român acuzat de viol după o noapte în club. Victima era atât de beată încât nu își mai amintește nimic