in

Boris Johnson a primit permisiunea reginei de a face mișcare în grădinile Palatului Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a acordat permisiunea premierului Boris Johnson să facă mișcare în grădinile Palatului Buckingham, relatează The Telegraph.

Exercițiile fizice fac parte din eforturile premierului britanic de a-și continua recuperarea după infectarea cu COVID-19 și îi ușurează acestuia problemele privind securitatea în legătură cu obiceiul său zilnic de a alerga în spatii publice, a precizat ziarul.

Reședința reginei Elisabeta din Londra dispune de o grădină mare și de un teren de tenis în aer liber.

Cotidianul a publicat o fotografie cu premierul în vârstă de 55 de ani în momentul sosirii acestuia la reședința sa oficială din Downing Street, după o sesiune de exerciții fizice, purtând un tricou roșu, pantaloni scurți albaștri şi încălțăminte sport.

Guvernul britanic mai ridică o serie de restricții, de la 1 iunie. Boris Johnson: „Vara este salvată!”

Publicația a citat o sursă din cadrul palatului, spunând că și altor premieri li s-a oferit permisiunea să facă mișcare în grădinile Palatului Buckingham.

Boris Johnson a fost de asemenea văzut făcând jogging în grădinile Palatului Lambeth, reședința oficială din Londra a Arhiepiscopului de Canterbury – șeful Bisericii Anglicane.

Palatul Buckingham este în prezent închis pentru turiști din cauza pandemiei de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a, 94 de ani, și soțul ei, prințul Philip, 98 de ani, s-au mutat la Castelul Windsor în martie ca măsură de precauție, după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul salariaților care beneficiază de ajutor guvernamental a ajuns la 8,4 milioane. 15 miliarde de lire sterline pleacă de la buget

Doctor în imunologie: Marea Britanie va reveni la normal până în luna AUGUST