in

“Nu uitaţi, Cătălin luptă pentru România!”



Centura neagră Eddie Kone, celebrul instructor de BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) este antrenorul principal şi prietenul lui Zmărăndescu şi ne-a vorbit cu foarte mare însufleţire despre “Catalin” şi despre România. Eddie merge des în România, unde organizează stagii de pregătire cu practicanţii de sporturi de contact. S-a antrenat cu Zmărăndescu de fiecare dată când a fost la Bucureşti şi aşa s-au împrietenit. În momentul în care Cătălin a avut probleme şi căuta să revină în sportul profesionist, Eddie a decis să încerce să îl înscrie în BAMMA. “Nu este un lucru uşor să fii acceptat de BAMMA. A trebuit să trimit foarte multe informaţii despre Zmarandescu şi procedurile nu sunt tocmai uşoare. Nu oricine poate lupta la galele BAMMA, dar Cătălin a fost acceptat.”, ne-a spus Eddie Kone.

BAMMA (British Association of Mixt Martial Arts) a fost înfiinţată în urmă cu doi ani de către un grup de milionari şi primele gale au avut loc în Japonia, unde au avut un succes foarte mare şi atunci s-a luat hotărârea de a se organiza gale şi în UK. Galele BAMMA sunt difuzate live, în peste 23 de ţări, luptătorii fiind nume foarte mari (“huge martial arts fighters”, îi numeşte Eddie). America, ţara cu cele mai puternice gale de full contact, e cu ochii pe BAMMA si de la aceste competitii îşi aleg luptători. Cele mai puternice organizaţii şi cele mai importante evenimente MMA sunt în America şi toată lumea visează să ajungă acolo, pentru faimă şi bani. Iar Cătălin are şanse, dacă va câştiga lupta de pe Wembley.

Eddie este omul care nu doar îl manageriază, ci concepe şi strategiile de luptă şi este interesat nu în a face bani de pe urma lui Zmărăndescu, ci în a-l ajuta să devină (să redevină) un nume în artele marţiale mixte. Eddie îi este întâi de toate prieten, mentor, sprijin, a fost una dintre puţinele persoane care i-au întins o mână de ajutor reală.

Nu a acceptat formularea “dacă va câştiga”, m-a corectat de două ori: “când va câştiga”. “Cătălin va demonstra cine este şi ce poate. Mulţi români nu ştiu cât este de “mare” Cătălin şi ce poate iar la această gală va înghide gura multora (“to shut the people up”). “Aceasta este o şansă trimisă de Dumnezeu: să facă ceea ce trebuia să facă cu mulţi ani în urmă dar nu a avut oamenii potriviţi în jurul său”, spune Eddie.

“Este un nou capitol din viaţa lui, o să vedeţi cine este Cătălin, este cel mai bun şi puteţi vedea cu proprii ochi dacă veniţi la gală. Cătălin este fantastic şi nu uitaţi că va lupta pentru România! Tot ce face, face pentru România şi pentru românii de pretutindeni. Nu aş fi acceptat nici un minut să nu poarte steagul românesc pe umeri la această gală, aş fi fost foarte supărat dacă s-ar

fi întâmplat altfel.” Ce şanse are să câştige? “Şansele sunt foarte mari pentru ca Zmara este foarte talentat în primul rând. Are tactică, forţă, abilitate etc, se antrenează cu unii dintre cei mai buni. Singurul lucru de care mai are nevoie este galeria: trebuie susţinut şi de români. Nu uitaţi, se luptă pentru România!”

L.A.

Pentru bilete la gala de la Wembley Arena

Preţ £45 – Contact Eddie Kone la 07719761532


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce facem dacă ne pierdem actele

Avocatul răspunde/ 16.05.2011