Menu
in

Trei oameni au murit. Accident teribil provocat de un tânăr de 19 ani cu un BMW cu volan pe dreapta

Trei oameni au murit și patru au fost răniți, doi dintre ei grav, după ce un BMW cu volan pe dreapta condus de un șofer de 19 ani a intrat cu viteză pe contrasens.

Tragedia s-a produs pe DN67, la Cocorova, în Mehedinți. O familie a fost distrusă, arată Observator.

Accidentul s-a petrecut joi seară, 13 ianuarie, când un șofer de 19 ani care conducea un BMW cu volan pe dreapta a intrat în depășire fără să se asigure, cu viteză, și a lovit în plin un Audi care circula regulamentar din sens opus.

În mașina lovită de tânărul de 19 ani se aflau un bărbat, fratele lui, soția și cei doi copii, o fată de 15 ani și un băiat de 7 ani. Șoferul din Audi, 41 de ani, soția lui, 35 de ani, și fratele lui, 37 de ani, au murit pe loc.

Cei doi copii sunt în comă la spital, grav răniți. Șoferul vinovat de accident și un prieten de 22 de ani care era cu el în mașină sunt și ei răniți, la spital, dar viețile lor nu sunt în pericol. Șoferul, care conducea un model Seria 5 cu cauciucuri de vară, a scăpat doar cu un picior rupt și a ieșit singur din mașină, după accident.

Două tinere de 20 de ani au sfârșit într-un teribil accident când se întorceau de la cumpărături pentru Crăciun

„La data de 13 ianuarie a.c., ora 20.47, pe DN 67, în afara localității Cocorova, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Căzănești, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers nejustificat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șimian.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta-Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Strehaia. Pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, la locul evenimentului au fost direcționate și patru echipaje ale SAJ”, a informat Poliția.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version