Menu
in

Acțiune fără precedent în Londra. Poliția a confiscat sute de arme albe și a arestat aproape 1.000 de persoane

Poliția Metropolitană a intensificat activitatea care vizează criminalitatea și violența cauzate de armele albe în Londra și a confiscat peste 400 de cuțite și arme albe și alte peste 150 de arme, într-o săptămână.

Operațiunea, care s-a desfășurat și la nivel național, a durat de luni, 26 aprilie până duminică, 2 mai, și a avut ca rezultat un total de 411 cuțite, macete și bricege recuperate. De asemenea, au fost confiscate alte 166 de arme și au fost făcute 994 de arestări.

De asemenea, Poliția Metropolitană, alături de Poliția Britanică pentru Transporturi, a folosit câini de detectare a drogurilor pentru a descuraja transportul de arme și droguri în rețelele de tren și de metrou.

Londra: Comercianții care vând cuțite minorilor, anchetați și urmăriți penal

Ofițerii au folosit tehnologia de recunoaștere automată a plăcuțelor de înmatriculare, ca modalitate de a viza persoanele care transportă și furnizează droguri pe străzile din Londra.

Într-un caz, un tânăr de 18 ani a predat o macetă la o secție de poliție din sudul Londrei înainte de a cere ajutor și sprijin pentru a scăpa de acel stil de viață.

Ofițerii au efectuat, de asemenea, 195 de prezentări în școli, pentru a evidenția impactul și consecințele puternice ale transportului de arme, oferind în același timp sfaturi suplimentare și sprijin celor care au dorit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version