Menu
in

Haos la metroul din Londra. Serviciile Jubilee Line au fost întrerupte în această dimineață

Niciun tren nu a funcționat pe Jubilee Line, în această dimineață, afectând în mod special stația London Bridge, cu întârzieri severe care au provocat haos pe toată rețeaua londoneză.

Călătorii s-au confruntat cu un haos total în această dimineață (11 mai) în timp ce încercau să ajungă la serviciu cu Jubilee Line, fără trenuri între Stratford și London Bridge. Se pare că problema a fost cauzată de o întrerupere a curentului și au existat întârzieri severe pe restul liniei.

Sute de clienți nemulțumiți au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima confuzia și furia față de întreruperi, mulți dintre ei neputând să ajungă la serviciu.

Responsabilii TfL, speriați de afluxul de oameni din trenuri: „Purtați măști de protecție și mențineți distanțarea”

Transport for London a anunțat: „Jubilee Line: Niciun serviciu între Stratford și London Bridge în timp ce remediam o defecțiune de curent la North Greenwich. ÎNTÂRZIERI SEVERE pe restul liniei. Biletele sunt acceptate pe London Overground, DLR, C2C și autobuze prin orice traseu rezonabil.”

Haosul a „distrus dimineața tuturor”

Mai mulți călători nemulțumiți au apelat la rețelele sociale pentru a-și exprima indignarea. Unul a spus: „Tăierea de curent a Jubilee Line a distrus dimineața tuturor”

„Linia Jubilee este vitală, când nu mai funcționează / există o închidere parțială, aproape toată lumea este f*****”, a spus un altul.

Unul a adăugat: „Ce este în neregulă cu linia Jubilee? Am avut întreruperi în fiecare zi în ultima săptămână, încă o dată nu pot merge la serviciu astăzi. Poate cineva să rezolve defecțiunile constante ale semnalului și urgențele tehnice?”

Nu a existat niciun serviciu pe linia Jubilee de la Stratford din estul Londrei, până la London Bridge.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version