Menu
in

Activista BLM Sasha Johnson, „împușcată de un grup de 4 bărbați” care au deschis focul la o petrecere

O cunoscută activistă Black Lives Matter a fost împușcat în cap de un grup de patru bărbați, în timp ce se afla la o petrecere în grădină, au spus polițiștii.

Sasha Johnson, în vârstă de 27 de ani, rămâne grav bolnavă la King’s College Hospital, după ce a fost împușcată duminică 23 mai, la petrecerea din Peckham.

Comandantul Poliției Metropolitane, Alison Heydari, a spus că bărbații purtau haine închise la culoare și „au intrat în grădina proprietății unde au descărcat o armă de foc”, în jurul orei 3 dimineața. Bărbații părăsiseră deja locul la sosirea ofițerilor.

Poliția a descris împușcătura ca fiind un „incident șocant”, care i-a produs doamnei Johnson „răni foarte grave”.

Sasha Johnson este mama a trei copii și absolventă a Universității Oxford Brookes, fiind totodată o personalitate în partidul politic, Taking the Initiative Party (TTIP).

ȘOCANT! Activistă Black Lives Matter, împușcată în cap în Londra. Primise numeroase amenințări cu moartea

TTIP a declarat anterior că atacul a avut loc „în urma numeroaselor amenințări cu moartea ca urmare a activismului ei”.

Cu toate acestea, poliția a spus că nu există „nimic care să sugereze” că doamna Johnson a fost victima „unui atac vizat” sau că a primit amenințări credibile înainte de incident.

Imarn Ayton, un prieten al Sashei Johnson, a declarat pentru My London că oamenii ar trebui să evite „speculația” legăturii cu activismul doamnei Johnson.

Heydari a adăugat că poliția face „progrese” în anchetă, dar solicită ajutorul publicului pentru a identifica „persoana – sau persoanele – responsabile”.

Dacă aveți informații despre evenimentele de duminică dimineață, trebuie să contactați poliția imediatl.

Oricine are informații este rugat să sune la 101 sau să trimită pe tweet @MetCC cu privire la referința CAD1172 / 23MAY.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]
Exit mobile version