Menu
in

Anglia: După Lunea Glorioasă, a venit Marțea Mahmurelii. Milioane de englezi au băut până aproape de coma alcoolică, în prima zi a ridicării restricțiilor

Milioane de englezi suferă azi, 13 aprilie, de prima lor mahmureală serioasă a anului, după ce au băut până au căzut sub mese în baruri și restaurante după relaxarea restricțiilor.

În această dimineață, mulți dintre ei zăceau pe trotuare sau în mijloacele de transport în comun, ambulanțele nemaifăcând față cererilor venite din partea băutorilor.

Poliția și forțele de ordine au încercat să impună distanțarea socială în centrul Londrei, mai ales în barurile din Soho – unde a fost un haos de nedescris, potrivit Daily Mail, însă fără niciun fel de rezultat. Mai mult, petrecăreții au ieșit să chefuiască în stradă, atunci când locurile de pe terase s-au dovedit insuficiente.

Un grup de fete au fost văzute strigând, cântând și sărbătorind, în timp ce se bucurau de prima noapte de libertate după patru luni.

Anglia, prima zi de beție după 4 luni. Ziua în care se deschid pub-urile și restaurantele. Boris Johnson: „Voi merge la o terasă și voi bea o halbă”

În Newcastle, imaginile au surprins un petrecăreț care zăcea pe drum cu băutură în mână, în timp ce alții priveau surprinși.

Anglia a înregistrat și o creștere a cazurilor de COVID, o dată cu începerea relaxării.

A fost prima dată când localurile s-au deschis în unele zone, din noiembrie anul trecut, de când au fost luate deciziile de a se impune restricții la nivel local.

Consilierii științifici ai guvernului au avertizat că reducerea restricțiilor va determina creșterea infecțiilor cu coronavirus, permițând oamenilor să se amestece, însă, pe baza faptului că milioane de oameni au fost vaccinați, NHS nu ar trebui să fie copleșit.

Creșterea poate fi explicată și prin întârzieri de înregistrare, cifrele fiind mai scăzute în zilele de sărbătoare din cauza modului în care sunt înregistrate testările și pentru că mai puțini oameni se prezintă pentru ele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version