Menu
in

Anglia: Fată de 15 ani violată în mare, în fața a mii de turiști: „Am încercat să-l opresc, dar nu am putut”

O fată de 15 ani care a fost violată în mare, în fața a mii de oameni, a vorbit despre teribilul calvar prin care a trecut și care a lăsat-o „înspăimântată și vulnerabilă”.

Victima a fost târâtă în ape mai adânci de atacatorul ei, după ce o minge cu care se jucase a aterizat aproape de el.

Ea a spus că, în ciuda faptului că exista o mulțime de oameni în mare la acel moment, a fost neputincioasă să acționeze în timp ce tânărul o viola la adăpostul apei.

Victima traumatizată a spus că a scăpat de atacatorul ei, un bărbat asiatic, doar atunci când unul dintre prietenii săi s-a apropiat de ei.

Fata a dezvăluit că a fugit înapoi la prietenii ei, pe plajă, iar bărbatul a urmărit-o și a întrebat-o cum ar putea să o contacteze, scrie Daily Mail.

Poliția reînnoiește apelul către martorii la atacul sexual care a avut loc aproape de vestul digului Bournemouth din Dorset, pe 18 iulie.

De asemenea, poliția transmite că suspectul se numește Dabby și are sprânceana stângă rasă.

Într-o declarație, victima a spus că era la plajă cu prietenii săi, în cea mai fierbinte zi din acest an.

Venit de numai o săptămână la Londra, a violat o tânără pe stradă. Român de 47 de ani condamnat la ani grei de închisoare

Ea a spus: „Am petrecut ziua răcorindu-ne și stând la soare. Era în jurul orei 16.00, când am intrat în apă, unde ne-am jucat cu o minge. Mingea a aterizat lângă un bărbat. Am întrebat: „poți să-mi dai mingea înapoi” și mi-a spus că nu. M-am apropiat de el și am întrebat din nou – mi-a dat-o și i-am aruncat-o prietenului meu. A început să vorbească cu mine și să-mi atingă brațul – în același timp, un alt bărbat îl făcea pe prietenul meu să se simtă incomod, așa că a ieșit din mare.”

După ce a violat-o, a întrebat-o cum o poate contacta

„Eram singură și el a început să mă împingă în apa adâncă și nu mai simțeam picioarele pe fundul mării. Atunci a început să mă atingă. Nimeni nu a putut vedea ce se întâmplă și atunci m-a violat”, a mărturisit tânăra.

Fata a explicat că prietenul bărbatului s-a apropiat de ei și a reușit să se întoarcă la țărm, dar a fost urmată de atacatorul ei.

Ea a i-a spus prietenului său ce s-a întâmplat. Apoi, individul a venit din nou și a întrebat cum să o contacteze.

„Sunt atât de speriat că oamenii mă vor judeca pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu am cerut acest lucru – am încercat să-l opresc, dar nu am putut”, a mai spus fata.

Violatorul este descris ca având pielea bronzată, în jur de 1.70 m înălțime și de o construcție subțire, dar musculoasă, cu părul scurt și închis la culoare.

Purta pantaloni scurți de înot negri sau gri.

Inspectorul detectiv Wayne Seymour, de la poliția Dorset, a spus: „Avea părul închis la culoare pieptănat pe spate, un inel în urechea stângă și o sprânceană rasă. I-a spus victimei că îl cheamă Dabby, are 17 ani și e din Birmingham.”


Anglia: Fată de 15 ani violată în mare, în fața a mii de turiști: „Am încercat să-l opresc, dar nu am putut”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 1.9]
Exit mobile version