in

Venit de numai o săptămână la Londra, a violat o tânără pe stradă. Român de 47 de ani condamnat la ani grei de închisoare

Venit de numai o săptămână în Marea Britanie, a violat o tânără la Londra. Român de 47 de ani condamnat la ani grei de închisoare

Un român a violat o tânără de 28 de ani, care mergea acasă, după ce ieșise dintr-un bar din Finchley, la Londra. Agresorul se afla de numai o săptămână la Londra, anunță Metropolitan Police.

Mihai Roban, 47 de ani (12.07.73), fără adresă fixă, a fost condamnat la șapte ani și opt luni închisoare la Harrow Crown Court joi, 24 septembrie. De asemenea, i se va cere să se înscrie pe Registrul infractorilor sexuali pe viață.

Roban a pledat vinovat pentru viol la Harrow Crown Court la 17 iulie.

Potrivit instanței, victima părăsise un bar și mergea de-a lungul Regents Park Road, în jurul orei  02:40, luni, 20 ianuarie.

A fost abordată de Roban, care a dus-o în spatele unei toalete publice unde a efectuat atacul.

El a ignorat rugămințile repetate ale victimei pentru ca acesta să se oprească și alarma a fost declanșată de un trecător care a auzit victima aflată în dificultate, chemând ajutor.

Poliția s-a mobilizat și l-a găsit pe Roban împreună cu victima. El a fost arestat și dus în detenție, unde a refuzat să facă orice comentariu despre incident în timpul unui interogatoriu cu ofițerii.

El a fost acuzat de viol de către detectivii de protecție publică de la unitatea de comandă nord-vest.

Sergentul detectiv Michael Daly, ofițerul principal de anchetă, a declarat: „Roban se afla în aceată țară doar o săptămână când a comis acest atac. Când am efectuat anchete cu polițiștii din țara sa natală din România, am descoperit că el a avut două condamnări anterioare pentru viol, iar închisoarea este locul potrivit pentru el. El și-a susținut inocența până în săptămâna dinaintea începerii procesului, ceea ce a adus victimei sale o altă durere.

„Victima a fost incredibil de puternică pe tot parcursul anchetei și sper că știind că Roban va fi în închisoare de ceva timp o va ajuta să treacă de la oribilul ei calvar.

De asemenea, doresc să mulțumesc membrului publicului pentru că a făcut ceea ce trebuie și a chemat poliția când a auzit apelurile victimei de ajutor, precum și echipei de anchetă pentru munca excelentă și dedicarea continuă susținând victimele violului și aducând infractorii în fața justiției. “

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Caz incredibil în Londra: Trupul unui român decedat, incinerat fără să-i fie anunțată familia. Soția cere daune

Caz incredibil în Londra: Trupul unui român decedat, incinerat fără să-i fie anunțată familia. Soția cere daune

Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”

Swindon. Român acuzat de viol: „Sună la poliție, v-am violat mama!”