Menu
in

Anglia: Fermă de canabis „îngrijită” de un albanez. „Doi români mi-au spus că mă plătesc dacă am grijă de plante”

Poliția britanică a descoperit o fermă de canabis în valoare de peste 130.000 de lire sterline într-o casă din Headingley, Leeds, West Yorkshire.

Polițiștii au găsit 270 de plante de canabis atunci când au intrat cu forța într-o casă din cartierul Headingley, din Leeds.

Ofițerii executau un mandat de percheziție la proprietatea de pe Granby Grove, pe 10 martie anul curent.

Plantele au fost găsite în cinci camere ale casei. Camerele erau acoperite cu folie de plastic și beneficiau de conducte de ventilație.

Hyde Park, Londra: Elevă de 15 ani, înjunghiată în timpul adunării fumătorilor de canabis

De asemenea, fusese instalat un sistem de scripete pe care erau montate luminile.

Alimentarea cu energie electrică a proprietății era, de asemenea, ocolită.

La adresa respectivă a fost arestat Alesio Asccani, în vârstă de 37 de ani. Când a fost intervievat, cetățeanul albanez a spus că a intrat ilegal în Regatul Unit cu trei săptămâni mai devreme, folosind documente false.

Asccani a spus că și-a părăsit țara de origine din motive financiare și că s-a întâlnit cu doi români când a ajuns în Marea Britanie, iar aceștia l-au dus la proprietatea din Headingley.

Albanezul a spus că a fost de acord să aibă grijă de plante în schimbul a 8.000 de lire sterline, pe care i-ar fi primit atunci când produsul finit ar fi fost vândut.

El a pledat vinovat de producerea de canabis și a fost închis pentru 14 luni, urmând să fie expulzat în țara sa după ispășirea pedepsei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version