in

Hyde Park, Londra: Elevă de 15 ani, înjunghiată în timpul adunării fumătorilor de canabis

O fată de 15 ani a fost dusă de urgență la spital, cu răni de cuțit, după ce a fost înjunghiată ieri, 20 aprilie, în timpul adunării 4/20 din Hyde Park.

Violența a izbucnit în jurul orei 18.10 în timpul adunării anuale, unde mii de oameni se strâng pentru a fuma canabis și a protesta pentru legalizarea drogurilor de clasa B.

Fotografiile din centrul Londrei arată un grup de adolescente care se luptă, dintre care una are în mână un cuțit.

Poliția a acordat primul ajutor fetei de 15 ani care a fost înjunghiată în picior, înainte ca paramedicii să o ducă la spital. Rănile nu îi pun viața în pericol.

Anchetatorii îi roagă pe martorii altercației să se prezinte la poliție.

În fiecare an, fumătorii de canabis se adună pe 20 aprilie pentru a protesta pentru consumul de droguri de clasa B, scrie Metro.


Ziua de 20 aprilie a devenit o „sărbătoare” neoficială a marijuanei și există o serie de teorii și legende urbane cu privire la motivul pentru care numărul este semnificativ pentru cei care consumă iarbă.

Elevă de 17 ani, luată cu forţa şi violată în scara unui bloc din Vaslui. Suspectul își face veacul prin Anglia

De obicei, peste 10.000 de persoane se adună pentru a sărbători în Hyde Park, dar din cauza pandemiei numărul a fost mult mai mic. Potrivit paginii oficiale de Facebook 420 Hyde Park, evenimentul a fost anulat anul acesta, în urma discuțiilor cu The Royal Parks și Poliția Metropolitană, însă unii au ignorat avertismentul.

De obicei, poliția nu face multe arestări la adunare, cu condiția ca oamenii să se comporte civilizat.

Însă anul acesta poliția a avertizat că oamenii ar putea primi amenzi de 200 de lire sterline pentru încălcarea reglementărilor privind coronavirusul.

În prezent, întrunirile în aer liber sunt limitate la grupuri de șase persoane sau două gospodării separate.

În Marea Britanie, cei prinși transportând canabis pot primi maximum cinci ani de închisoare, o amendă sau ambele pedepse. Cei găsiți vinovați de producere sau aprovizionare pot fi închiși până la 14 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români înșelați cu locuri de muncă fictive în Marea Britanie. ATENȚIE cui dați bani pentru a munci în UK

A votat pentru Brexit, acum se căiește amarnic: „Doar un nebun ar fi votat, dacă ar fi știut ce va urma”