Menu
in

Anglia: O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor e strigător la cer

O femeie din Anglia și-a torturat și ucis fiul vitreg de 6 ani, apoi a sunat la serviciile de urgență, raportând că băiatul a murit după ce a căzut și s-a lovit la cap, potrivit Daily Mail.

Arthur Labinjo-Hughes ar fi fost ucis de tatăl său și de partenera lui după ce a fost victima a mai multor luni de abuzuri. Băiețelul era deseori lăsat nemâncat, ținut în picioare, pe hol, timp de 14 ore și otrăvit cu sare, înainte de a fi ucis.

La 12 minute după crimă, cei doi au sunat la serviciul de urgență spunând că minorul abia mai respiră, după ce s-ar fi izbit singur cu capul de podea de cinci ori. „S-a aruncat singur, m-a lovit și pe mine cu capul când încercam să-l ridic. Abia mai respiră”, a declarat atunci mama copilului.

Paramedicii au sosit la fața locului și l-au transportat pe băiețel la spital, unde a murit din cauza rănilor provocate.

Români acuzaţi în UK că şi-au ucis propiul copil. Robert avea doar şase luni

S-a descoperit apoi că femeia a fost cea care l-a omorât pe băiețel, iar în timpul procesului au apărut dovezi care îi încriminează pe cei doi soți.

Astfel, imagini surprinse de o cameră de supraveghere din sufragerie arată cum trupul copilului era târât de cei doi din hol, unde a și fost atacat, și așezat pe canapea. Ulterior, acesta a fost pus pe podea în timp ce tatăl său încerca să-l resusciteze potrivit instrucțiunilor primite prin telefon de la paramedici.

În plus, procurorii au prezentat mai multe dovezi audio în care copilul este auzit plângând și cerând ajutorul: „Ajută-mă, te rog ajută-mă unchiule, nu îmi dau de mâncare. Am nevoie de apă și de mâncare”.

Arthur a ajuns în custodia tatălui, după ce mama sa biologică a fost acuzată că și-a ucis partenerul.


Anglia: O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor e strigător la cer

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version