in

Anglia: Român beat la volan făcea drifturi pe șosea

Un român a primit interdicție să mai conducă pentru multă vreme în Marea Britanie, după ce a fost oprit de poliție și a reieșit că avea o alcoolemie mult peste limita admisă.

Robert Daniel Chiriță, în vârstă de 29 de ani, a fost oprit de polițiști pe strada unde locuia, în localitatea Carlisle, din nordul Angliei, pe 12 aprilie.

Când a fost testat, s-a descoperit că avea 45 de micrograme de alcool în 100 de mililitri aer respirat, în timp ce limita legală este de 35.

Beat și cu permis provizoriu de Marea Britanie provoacă un accident rutier pe A2, în România

Acuzarea a spus că românul a fost oprit de poliție pentru că făcea drifturi pe toată șoseaua. Apărarea a contestat drifturile.

Chiriță a pledat vinovat pentru acuzația că a condus sub influența alcoolului la Curtea Magistraților din Carlisle, miercuri, 22 iulie.

Apărătorul său a spus că acuzatul sărbătorea ziua soției sale când a primit un apel de la mama sa care nu se simțea bine și s-a urcat la volan pentru a ajunge la aceasta.

Românul a fost a primit interdicția de a conduce timp de 14 luni, a fost amendat cu 250 de lire sterline, obligat la plata cheltuielilor de 85 de lire sterline și a o suprataxă de 34 de lire.
Omenirea nu va scăpa niciodată de COVID-19: „E la fel ca HIV! Va rămâne cu noi pentru totdeauna!”

Prima zi cu mască în magazinele din Anglia. Mulți clienți ignoră regulile impuse de guvern