Menu
in

Atac la Mall, cinci oameni înjunghiați la Manchester „Încerca să atace cât mai mulți oameni” VIDEO

Cel puţin cinci persoane au fost înjunghiate vineri într-un mall din Manchester.

Presupusul atacator, un bărbat în vârstă de circa 40 de ani, a fost arestat, relatează agenţia Reuters.

”Suntem la faţa locului, acordăm îngrijiri medicale pentru patru pacienţi”, a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciului local de ambulanţă, poliţia anunţând ulterior că sunt de fapt cinci răniţi.

Atacul a avut loc în centrul comercial Arndale Shopping din Manchester. Potrivit mass-media, citată de Agerpres, centrul comercial a fost evacuat, iar la faţa locului au fost desfăşurate numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe.

Potrivit poliţiei, mai multe persoane au fost înjunghiate în acest mall, precizând că un bărbat în vârstă de circa 40 de ani a fost reţinut şi dus la interogatoriu, fără a oferi deocamdată alte detalii.

Un martor, cumpărătorul Freddie Houlder, în vârstă de 22 de ani, era în centru când a auzit țipete chiar în fața magazinului în care se afla. El a spus că o femeie a intrat apoi în magazin și le-a spus celorlalți „un tip tocmai a trecut pe lângă magazin și a încercat să mă înjunghie”.

Freddie Houlder a adăugat: „Din fericire, ea avea un sacou destul de gros – a crezut că inițial este un cuțit fals, dar poliția a venit și a spus că este un cuțit adevărat și a izbucnit în lacrimi. A fost atât de norocoasă că purta un sacou gros … el alerga să atace cât mai mulți oameni. “

„Cu siguranță nu cred că a fost violență în bandă, deoarece acest tip încerca să înjunghie oameni aleatoriu”, a adăugat el.
 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version