Menu
in

Baboi fura haine de la Sports Direct: „Le trimit copiilor în România”. Judecătorul l-a crezut

Un român fura haine sport în valoare de sute de lire sterline de la un magazin Sports Direct, spunând că a vrut să le trimită acasă, copiilor săi.

Vasile Baboi, în vârstă de 45 de ani, a intrat într-un magazin Sports Direct, din Longton, cu o valiză căptușită cu folie de aluminiu, pe 25 august. A pus în geantă îmbrăcăminte Puma, în valoare de aproape 300 de lire sterline și a vrut să plece.

Dar alarmele de securitate s-au activat, iar personalul i-a cerut să se oprească. S-a întors înapoi în magazin, iar marfa a fost recuperată.

A speriat Anglia cu furturile sale, iar acum va fi expulzat în România

Procurorul a declarat la North Staffordshire Justice Center: „Valiza era căptușită cu folie de aluminiu. Inculpatul a recunoscut fapta în timpul audierii. El a spus că îi pare rău pentru ceea ce a făcut. A spus că pur și simplu a vrut să trimită haine copiilor săi din România.”

Inculpatul a spus: „Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce am făcut. Nu vreau să mai vin din nou aici în viața mea. Nu vreau să se întâmple asta din nou”.

Judecătorul l-a amendat Baboi cu 300 de lire sterline și l-au obligat să plătească 185 de lire sterline și o taxă suplimentară de 34 de lire sterline.


Baboi fura haine de la Sports Direct: „Le trimit copiilor în România”. Judecătorul l-a crezut

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]
Exit mobile version