Menu
in

Băiat înjunghiat într-un McDonald’s din nordul Londrei

Weekend cu violențe și sânge în Londra, unde un băiat s-a prăbușit pe stradă după ce a fost înjunghiat într-un McDonald’s din nordul orașului.

Un adolescent a trebuit să fie transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat într-un McDonald’s din Londra, sâmbătă seara, 7 mai. Victima a fost atacată în restaurantul din Tottenham High Road, în jurul orei 18.50.

Potrivit MyLondon, băiatul a ieșit din localul fast-food și s-a prăbușit în stradă, în fața unui supermarket unde l-a găsit poliția. El este tratat la spital, unde medicii spun că viața sa nu este în pericol.

Crimă în Harrow. Bărbat găsit înjunghiat mortal în stradă

În această etapă nu au fost efectuate arestări, a anunțat poliția, dar cercetările continuă. O fotografie distribuită pe rețelele de socializare arată o ambulanță aeriană sosind într-un parc din apropierea locului, iar un martor a spus: „Angajații [McDonalds] au fost blocați în local și nu au putut pleca”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Poliția a fost chemată la ora 18.50 sâmbătă, 7 mai, pe High Road N17, în urma unor informații cu privire la o înjunghiere la un restaurant fast-food.”

„În urma unei percheziții, un adolescent a fost găsit înjunghiat în fața unui supermarket. A fost dus la spital; starea lui nu este considerată a-i pune viața în pericol”.

Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 și să citeze cazul CAD 6418/7 mai.


Băiat înjunghiat într-un McDonald’s din nordul Londrei…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version