Menu
in

Imagini ȘOCANTE în Croydon. Un bărbat cu un cuțit se aruncă asupra motocicliștilor. Doi oameni au ajuns la spital

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost filmat în timp ce se aruncă în mod amenințător spre motocicliștii care trec în Croydon, apoi atacă un bărbat pe stradă.

Videoclipurile terifiante au fost distribuite pe rețelele de socializare după ce poliția a ajuns la o dublă înjunghiere pe Penge Road, în South Norwood, la ora 19.14 ieri (marți, 3 mai).

Cei doi bărbați înjunghiați sunt ambii în vârstă de 20 de ani, iar patru bărbați au fost arestați în legătură cu atacurile.

Deși poliția nu a confirmat nicio legătură între înjunghieri și imaginile șocante distribuite pe rețelele de socializare, acestea par să fi avut loc în aceeași zonă din South Norwood, în momente similare, scrie MyLondon.

Weekend însângerat în Londra. Doi morți prin înjunghiere și o femeie rănită grav cu toporul

În prima parte a videoclipului, pasagerii unui autobuz urmăresc îngroziți cum un bărbat iese direct pe Penge Road cu un cuțit în mână, în fața motocicletelor și mopedelor care trec pe șosea.

Un alt videoclip arată oameni care urmăresc din pragul ușii cum bărbatul, acum dezbrăcat de la brâu în sus, atacă un bărbat cu o cască de motocicletă.

Atacatorul s-a îndreptat spre bărbatul cu cască, care i-a făcut semn, părând să-l implore, înainte ca acesta să-l lovească în apropierea capului. Ulterior, atacatorul a ieșit în stradă, forțând mașinile de pe drum să se oprească.

Poliția a fost chemată la 19:14, marți, 3 mai, la o înjunghiere în Penge Road, în South Norwood. Ofițerii au participat la locație împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și au găsit doi bărbați, ambii în vârstă de peste 20 de ani, suferind răni prin înjunghiere.

Se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele.

Patru bărbați au fost arestați în legătură cu incidentul. Aceștia rămân în custodia poliției. Orice martor este rugat să sune la 101, ref 6765/03mai.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Exit mobile version