in

Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Bărbat din Marea Britanie închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât. Un bărbat a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea fiului său în vârstă de 11 ani, pe care l-a lovit în mod repetat și l-a dus într-un parc de unde a spus serviciilor de urgență că copilul său a căzut dintr-un copac.
>>>Reforma chiriilor: Proprietarii din Anglia vor putea evacua mai ușor chiriașii

Bărbat închis pe viață, și-a bătut copilul de 11 ani până l-a omorât

Harrison a negat inițial acuzația și a declarat poliției că rănile lui Mikey au fost cauzate de faptul că acesta a căzut dintr-un copac în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea în Shipley Country Park, la nord-est de Derby. Ulterior, el a recunoscut că și-a lovit fiul în abdomen de mai multe ori.

Judecătorul Smith KC, care l-a condamnat joi pe Harrison la tribunalul din Derby, a declarat că acuzatul a mințit în legătură cu crima și că și-a dus fiul în parc ca parte a unei tentative de mușamalizare.

Judecătorul i-a spus acuzatului: “[v-ați] angajat într-o șaradă menită exclusiv să vă protejeze. Asta pentru că îl atacaserăți pe fiul dvs. de 11 ani, Mikey. L-ați lovit de mai multe ori. Cel puțin una dintre aceste lovituri a fost atât de puternică încât i-a lacerat ficatul.

“În loc să înfruntați ceea ce ați făcut, ați sunat la serviciul de ambulanță pentru a raporta că Mikey a căzut dintr-un copac. “Ceea ce ați făcut în acea dimineață a pus capăt vieții unui băiețel și a golit viețile multor altora.”

Copilul era “subnutrit” și cântărea 24 kg

Harrison a purtat un tricou pe care scria “family” în timp ce a fost condamnat la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 21 de ani și șase luni.

Judecătorul a declarat că un patolog a concluzionat că Mikey, care era “subnutrit” și cântărea 24 kg în momentul morții sale, nu a murit imediat și ar fi dezvoltat dureri și greață din ce în ce mai mari după ce a primit rănile.”Este foarte posibil să fi supraviețuit cu un tratament prompt și adecvat”, a declarat Smith.

Procurorul Peter Joyce KC a declarat în fața instanței: “Acuzatul a spus că a fost într-o zi cu Mikey în Shipley Park și că se jucau de-a v-ați ascunselea.

“Inculpatul a spus că nu l-a văzut pe Mikey cățărându-se într-un copac, dar l-a auzit căzând. Întreaga relatare a căzăturii a fost o ficțiune totală. Aceasta a fost inventată de inculpat pentru a ascunde faptul că el însuși își rănise mortal fiul.”

Apelul la 999 pe care Harrison l-a făcut către serviciile de urgență, în care a raportat rănile fiului său, a fost efectuat la aproape patru ore după atac.

O examinare post-mortem a concluzionat că existau “multiple traumatisme și răni cu obiecte contondente la nivelul feței, capului, brațelor, spatelui și gâtului”, iar Joyce a declarat că cauza morții a fost dată ca fiind “o lacerație la nivelul ficatului cauzată de multiple răni cu obiecte contondente”.

sursa: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Adolescenți condamnați închisoare pe viață

Adolescenți din Marea Britanie condamnați la închisoare pe viață, au înjunghiat mortal un băiat de 15 ani

Acest aeroport din Marea Britanie anulează limita de 100 ml de lichide în bagajul de mână