Menu

Batman s-a îmbolnăvit de Covid: «Se află în izolare, în conformitate cu protocoalele stabilite»

Robert Pattinson a fost confirmat cu noul coronavirus, a anunțat presa americană. Actorul joacă rolul principal în producția „The Batman”, care a fost oprită, din nou, ca urmare a acestei vești.

Filmările pentru producția „The Batman” abia fuseseră reluate zilele trecute.

Filmările pentru „The Batman” au fost oprite, după ce studioul producător a confirmat prezența unui membru al echipei care a fost confirmat cu COVID-19.

„Un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, se arată în comunicatul celor de la Warner Bros, potrivit CNN.

Tot potrivit aceleiași surse, dar și a altora, cel confirmat cu noul coronavirus este chiar actorul principal, Robert Pattinson, în vârstă de 34 de ani.

Robert Pattison îl interpretează pe Bruce Wayne în „The Batman”, filmul semnat de regizorul Matt Reeves. Este cel mai cunoscut pentru rolul său din saga „Twilight (Amurg)”, acolo unde l-a interpretat pe Edward Cullen.

Pattinson s-a remarcat și jucând în „Harry Potter și Pocalul de Foc”, dar și prin relația cu fosta lui colegă de platou, Kristen Stewart, potrivit spynews.ro.

Pelicula „The Batman” este filmată în Marea Britanie. Totul fusese pus pe pauză din cauza pandemiei, iar filmările fuseseră reluate abia cu câteva zile în urmă. Producția, în care joacă și Zoe Kravitz și Colin Farrell, urmează să apară în cinematografe în toamna lui 2021.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version