Menu
in

Britanicii se tem de un „război al interlopilor români”, după moartea lui Sorin Brăileanul

Publicațiile birtanice The Sun și Daily Mail scriu despre posibilitatea izbucnirii unui „război al interlopilor români”, după uciderea lui Sorin Șerbu, zis Brăileanul.



The Sun arată că Sorin Șerbu era un cap interlop și că există „temeri că uciderea sa ar putea declanșa în Londra un război între grupări de mafioți din România.”

Găști de interlopi români ar putea fi atrase într-o dispută violentă pe pământ britanic după ce un lider imigrant al unei grupări criminale a fost ucis în bătaie, se arată în The Sun.

Potrivit publicațiilor citate, Sorin Șerbu era traficant de droguri și de persoane în Regatul Unit.

Șerbu a fost găsit duminică, 12 noiembrie, la ora 02.48, într-o baltă de sânge, în apropierea clubului românesc Global din Ilford, unde avea loc un concert de manele. El a fost transportat la spital, unde a murit două ore mai târziu.

Există informații potrivit cărora cei care l-au omorât, în număr de cinci-opt persoane, purtau cagule și au folosit bâte de baseball cu cuie.

Românul omorât cu bâtele de baseball în Ilford, „traficant de droguri și proxenet”

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version