in

Românul omorât cu bâtele de baseball în Ilford, „traficant de droguri și proxenet”

Detalii despre românul omorât în bătaie duminică, 12 noiembrie, în apropierea unui club românesc de manele din Ilford, continuă să apară în presa din Marea Britanie, dar și din România.

Potrivit Daily Mail, care citează surse juduciare din România, Sorin Șerbu, 36 de ani, zis Brăileanul, și-a făcut avearea din droguri și prostituție în Europa de Vest, înainte de a se muta în Italia.

Apoi, el s-a stabilit în Marea Britanie unde ar fi supărat „bandele românești” care operează deja aici, se mai arată în articolul din Daily Mail.

O sursă din justiția din România ar fi declarat pentru publicația amintită că Șerbu a dus în Regatul Unit peste 100 de prostituate. „Sosirea unui astfel de concurent este întotdeauna o problemă”, a mai spus sursa citată de Daily Mail.De altfel, publicația debraila.ro a scris, în urmă cu puțin timp, că Șerbu ar fi supărat o rețea de proxeneți din Prahova care operează în Marea Britanie.

Șerbu a fost găsit duminică, 12 noiembrie, la ora 02.48, într-o baltă de sânge, în apropierea clubului românesc Global din Ilford, unde avea loc un concert de manele. El a fost transportat la spital, unde a murit două ore mai târziu.

Există informații potrivit cărora cei care l-au omorât, în număr de cinci-opt persoane, purtau cagule și au folosit bâte de baseball cu cuie.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a adăugat: „În acest moment nu au fost făcute arestări. Ancheta continuă. Oricine a asistat la acest incident sau are informații ar trebui să sune la Comandamentul Omucideri și Infracțiuni Majore, la 020 8345 3865, să trimită un mesaj prin Twitter @ MetCC sau să apeleze Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.”

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași

Ilford. Poliția face apel la populație pentru găsirea celor care l-au omorât pe românul Sorin Șerbu

 

Biserica Anglicană șochează: „Băieții se pot îmbrăca la școală în fustițe și pantofi cu toc dacă așa doresc”

Vicepreședintele PNL Marea Britanie a încetat din viață. Dan-Tiberiu Sbîrcea își luase doctoratul la Imperial College