Menu
in

„COVID este o farsă!” Sute de conspiraționiști „covidioți” au protestat în fața unui mare spital din Londra, în noaptea de Anul Nou

Un medic de urgență a filmat mulțimea de conspiraționiști care a scandat în fața Spitalului St. Thomas din Londra, în noaptea de anul nou.

Dr. Matthew Lee s-a declarat „dezgustat” după ce mulțimea care scanda „Covid este o farsă” – s-a adunat în fața spitalului St. Thomas – unde medicii au luptat, în primăvară, pentru a salva viața premierului Boris Johnson, infectat cu COVID.

Dr. Lee a filmat grupul după ce și-a încheiat schimbul la departamentul de urgențe, potrivit Daily Mail.

El susține că unii dintre protestatari erau adepți ai teoriei conspirației Covid-19, și s-a întrebat de ce mulți britanici încă nu „realizează gravitatea acestei pandemii”.

Medicul avertizează că el și colegii săi trebuie să facă deja alegeri dificile cu privire la pacienții trebuie conectați la ventilatoare.

Marea Britanie, numărul morților zilnice din cauza COVID rămâne aproape de 1.000. Autoritățile cer respectarea restricțiilor în noaptea de Anul Nou

Dr. Lee a scris pe Twitter: „Sute de oameni fără mască, beți, în grupuri uriașe, strigau: Covid este o farsă, literalmente în fața clădirii unde sunt sute de bolnavi și unde oamenii mor. De ce oamenii încă nu realizează gravitatea acestei pandemii?”

Filmările sale au stârnit furie online.

Piers Morgan a distribuit clipul doctorului Lee, scriind: „Este dezgustător. Acești idioți fac de rușine Marea Britanie.”

Numărul zilnic de cazuri din Marea Britanie a crescut cu 63% într-o săptămână, fiind testate pozitiv 253.720 de persoane.

Încă 613 persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza COVID – inclusiv un copil de opt ani – numărul total al deceselor crescând la 74.125.

Înregistrările Departamentului de Sănătate arată că, până la 28 decembrie, în spitale erau internați 23.823 de pacienți infectați.

Infectările cu coronavirus au crescut de Crăciun, cazurile fiind determinate de noua variantă a coronavirusului care a apărut în sud-estul Angliei, dar s-a răspândit la nivel național.

Londra, Kent și Essex sunt acum în epicentrul celui de-al doilea val de coronavirus din Anglia – două treimi din cazurile fiind înregistrate în cele trei regiuni, iar presiunea se acumulează asupra spitalelor din zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version