Menu
in

Crimă în Walthamstow: Un student de 18 ani a murit înjunghiat. S-a stins în „brațele mamei sale”

Un tânăr de 18 ani înjunghiat în afara casei sale, pe un drum aglomerat, a murit înjunghiat apărându-și familia, potrivit surorii sale.

Hussain Chaudhury, student în primul an la drept, a murit „în brațele mamei sale”, în urma atacului care a avut loc în Walthamstow, nord-estul Londrei, a mai spus ea.

Poliția și paramedicii au fost chemați pe Lea Bridge Road miercuri, 17 martie, în jurul orei 17.20.

Studentul, care suferise o tăietură cu cuțitul la gât, a fost declarat mort la fața locului, scrie Sky News.

Mama și fratele său au suferit amândouă răni la mâini, în urma incidentului.

O crimă odioasă șochează Regatul Unit. Femeia a fost găsită ucisă după mai multe zile de căutări. Suspectul principal este un POLIȚIST

Sora victimei, Afia Ahmed Chaudhry, a scris pe Twitter: „Ieri, frumosul meu frate a părăsit lumea așa cum a intrat, în brațele mamei mele. A murit apărându-și familia. Ochii lui erau strălucitori, fața lui nu arăta durere, era liniștit.”

Reprezentanții Universității SOAS din Londra au declarat că sunt „șocați și întristați” la aflarea veștii despre moartea tragică a unuia dintre studenți.

„Hussain a murit în circumstanțe tragice, apărându-și mama într-un atac, în cursul căruia ea și fratele său Hasan, tot student SOAS, au fost răniți. Atât Hasan, cât și mama sa se recuperează și le dorim o revenirea rapidă la sănătate”, a transmis universitatea.

Inspectorul șef detectiv Perry Benton, de Poliția Metropolitană, cere celor care conduceau în zonă în acel moment să verifice filmările de la bordul camerelor, iar locuitorilor să verifice camerele de la case.

El a spus: „Un tânăr și-a pierdut viața în circumstanțe tragice și gândurile mele sunt alături de familie și prieteni în acest moment îngrozitor. Atacul s-a întâmplat pe un drum aglomerat în timpul orelor de vârf și știu că au existat o mulțime de vehicule care treceau pe acolo în momentul incidentului.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version