in

Crimă oribilă într-o familie de români din Stoke-on-Trent: soțul și-a omorât soția, acuzând-o de infidelitate, apoi a dat foc casei

O adevărată tragedie într-o familie de români din Stoke-on-Trent, o mică localitate situată în centrul Angliei, la mijlocul distanței dintre Manchester și Birmingham. După ce presa locală a anunțat un incendiu la o casă din localitate, pe grupurile de români de pe facebook au început să circule zvonuri că este vorba de o crimă, urmată de incendierea casei.

Constantin Georgian (Giany) este acuzat că și-a ucis soția, Valentina Cozma, apoi a dat foc la casă. Bărbatul a dispărut dar este dat, se pare, în urmărire generală. Înainte de a dispărea, bărbatul a intrat pe contul soției și a postat o adevărată confesiune, recunoscându-și vina:

”Eu azi Georgian Constantin și Elena zis Geani iam dat foc lui Valentina Cozma pentru ca ma distrus in 20 de ani ma distrus inselanduma de zeci de ori cu diferiti oameni voi plati in fata legi pentru tot si imi asum faptele” (s-a păstrat ortografia originală).

Tragedie într-o familie de români din Stoke-on-Trent

Presa britanică nu a publicat nicio informație prin care să menționeze că este vorba despre o crimă, să aducă acuzații vreunei persoane sau să nominalizeze pe cineva. BBC și presa locală au confirmat însă moartea unei femei de 40 de ani:

”Serviciile de urgență au fost chemate la proprietatea de pe Campbell Road, joi, chiar înainte de ora 15:00 GMT. O femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost confirmată decedată la fața locului și nimeni altcineva nu a fost prezent, a declarat Serviciul de Pompieri și Salvare din Staffordshire. Poliția a lansat un apel pentru filmări CCTV care ar putea forma o imagine a evenimentelor. Echipajele de pompieri rămân la fața locului în timp ce au loc cercetări.”, a scris BBC.

Între timp, pe grupurile Facebook au apărut mai multe postari referitoare la acest eveniment teribil, inclusiv apelul cumnatei femeii decedate. Aceasta confirmă moartea și adaugă și faptul că bărbatul acuzat a fugit și este căutat. Mai precizează că protecția social a preluat copilul celor doi, în vârstă de 16 ani.

Un alt utilizator nominalizează foarte clar numele presupusului ucigaș și precizează că acesta și-a ucis soția și că este căutat de poliție:

Tot pe grupurile de facebook, un utilizator, care se pare că locuiește în apropiere a precizat:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3.9]

Ofițer poliție acuzat violuri

Ofițer de poliție scoțian acuzat de mai multe violuri, inclusiv o fetiță de șase ani

Tânără înjunghiată mortal plină zi

Tânără de 16 ani înjunghiată mortal în plină zi, într-un parc din Warrington, arestați doi adolescenți de 15 ani