Menu
in

Criminalul din Somerset, un fost soldat din trupele speciale britanice

Suspectul arestat în legătură cu uciderea a doi soți din Somerset, în timp ce copiii acestora dormea,u este un fost soldat din trupele speciale britanice.

Potrivit Daily Mail, Collin Reeves, în vârstă de 34 de ani, locuiește într-o proprietate cu trei dormitoare în localitatea Norton Fitzwarren din Somerset, lângă Taunton. Era vecin cu victimele, specialistul IT Stephen Chapple, 36 de ani, și soția sa, Jenny, de 33 de ani care lucra la centrul de grădinărit.

Cuplul a fost găsit cu răni grave la proprietatea lor, duminică seara, cei doi murind la fața locului. Fostul soldat Reeves locuise cu soția sa, Kayley Louise, și cei doi copii ai lor și se crede că s-a mutat într-o proprietate de alături în urmă cu aproximativ trei ani.

Reeves a fost arestat sub suspiciunea de crimă și se află în arest. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost și el arestat, dar ulterior a fost eliberat sub anchetă.

Ucişi în faţa copiilor din cauza unui loc de parcare. Agresorii au intrat peste ei în casă, în Somerset

Vecinii cuplului au declarat pentru MailOnline că aceștia erau implicați într-o dispută de lungă durată cu privire la parcare.

Poliția fusese chemată în legătură cu alte conflicte

Locuitorii spun că astfel de dispute sunt frecvente din cauza drumurilor înguste și a lipsei de spațiu de parcare.

De altfel, poliția a fost chemată la proprietate în cel puțin trei ocazii anterioare în legătură cu această problemă.

Poliția a confirmat că cei doi copii ai cuplului, de cinci și șase ani, se aflau în dormitoarele lor de la etaj în timp ce a avut loc atacul.

Ei au fost găsiți șocați, dar fără să fie răniți și sunt acum îngrijiți de sora lui Jenny la o casă din apropiere, au spus vecinii.


….Criminalul din Somerset, un fost soldat din trupele speciale britanice…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
Exit mobile version