in

Ucişi în faţa copiilor din cauza unui loc de parcare. Agresorii au intrat peste ei în casă, în Somerset

Terifiant, soț și soție uciși pentru un loc de parcare. Agresorii au intrat peste ei în casă, în timp ce cei doi copii ai cuplului dormeau la etaj. Crima îngrozitoare a avut loc satul pitoresc Norton Fitzwarren, Somerset.

Poliția a intervenit duminică seară, după un apel de urgență la ora 21.45, găsindu-i în casă, răniți grav, pe un bărbat de 36 de ani și o femeie de 33.

În apartament mai erau doi copii de patru și șapte ani, foarte speriați de scenele violente, relatează cotidianul The Sun. Ei au fost, de altfel și cei care au furnizat primele informații poliției.

Londra, capitala crimelor. Numărul adolescenților uciși în capitala Marii Britanii este cel mai mare din ultimii zece ani

Mai multe surse din Poliție au confirmat că bărbatul, care era profesor de informatică la gimnaziu, și soția lui fuseseră implicați în urmă cu câteva săptămâni într-un scandal pentru un loc de parcare în fața imobilului în urma căruia intervenise Poliția. Vecinii i-au descris însă ca persoane foarte „liniștite”.

Poliția a reținut doi bărbați, sub suspiciunea de dublă crimă, în vârstă de 34 și 67 de ani, care ar face parte din aceeași familie, și face apel la populația din zonă care poate furniza orice fel de informații să apeleze numerele de urgență dacă poate sprijini ancheta.

Cei doi copii au fost preluați de serviciile sociale iar forțele de poliție dau asigurări că s-a produs un incident izolat într-o zonă „liniștită”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Marea Britanie, prima țară care învinge pandemia prin programul de vaccinare

Marea Britanie, prima țară care învinge pandemia prin programul de vaccinare

metoda „loverboy”

Foloseau metoda „loverboy” pentru a trimite prostituate în Marea Britanie. Audieri la Giurgiu și București