in

Criminalul Sabou, turnat de fosta soție. Femeia a sunat familia victimei și a povestit totul

Cristian Sabou, tânărul din Cluj, arestat pentru asasinarea unei artiste din Regatul Unit, a fost turnat chiar de fosta soție geloasă.

Supărată că a fost părăsită pentru alta, femeia a luat legătura cu rudele victimei și le-a povestit totul, arată observator.tv. Anchetatorii au ajuns astfel la Cristian Sabou, după ani de anchetă și 10.000 de audieri. Astăzi, tânărul a fost dus în fața instanței și a acceptat să fie extrădat în Marea Britanie.

La sfârșitul anului 2013, Valerie Graves, o femeie de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă, a fost ucisă cu brutalitate. Șase ani, criminalul a fost căutat în toată lumea.

Tânărul de 27 de ani a recunoscut că a intrat în vila de aproape 2 milioane de euro, cu intenția de a fura. A fost însă surprins de victimă și s-a răzbunat violent. Avea pe atunci 21 de ani și i-a mărturisit soției sale totul. Secretul a fost însă bine păstrat până anul trecut, când fosta soție geloasă, supărată că acesta o părăsise pentru o altă femeie, l-a turnat.

După ce rudele victimei au mers la anchetatorii britanici, investigația s-a îndreptat către noua pistă. Împreună cu polițiștii români au reușit să ajungă la Cristian Sabou pe care l-au filat luni la rând.

„În iarnă, au venit doi domni tineri, s-au recomandat, mi-au arătat legitimația că sunt de la poliție și m-au întrebat de chiriași, dacă s-a mutat cineva recent în bloc”, spune o vecină.

Singura lui cerință a fost ca după condamnare să se întoarcă în România și să își execute pedeapsa într-un penitenciar de aici.

Românul suspect în cazul uciderii britanicei Valerie Graves va fi extrădat în Marea Britanie
Un român, profesor la una dintre cele mai importante școli de business din Marea Britanie și din Europa

Bengalezii din Italia vin cu miile în UK: «Fac stagiatură în spitale ca medici primari, în bănci, în instituții financiare»