in

Criminalul Sabou, turnat de fosta soție. Femeia a sunat familia victimei și a povestit totul

Cristian Sabou, tânărul din Cluj, arestat pentru asasinarea unei artiste din Regatul Unit, a fost turnat chiar de fosta soție geloasă.

Supărată că a fost părăsită pentru alta, femeia a luat legătura cu rudele victimei și le-a povestit totul, arată observator.tv. Anchetatorii au ajuns astfel la Cristian Sabou, după ani de anchetă și 10.000 de audieri. Astăzi, tânărul a fost dus în fața instanței și a acceptat să fie extrădat în Marea Britanie.

La sfârșitul anului 2013, Valerie Graves, o femeie de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă, a fost ucisă cu brutalitate. Șase ani, criminalul a fost căutat în toată lumea.

Tânărul de 27 de ani a recunoscut că a intrat în vila de aproape 2 milioane de euro, cu intenția de a fura. A fost însă surprins de victimă și s-a răzbunat violent. Avea pe atunci 21 de ani și i-a mărturisit soției sale totul. Secretul a fost însă bine păstrat până anul trecut, când fosta soție geloasă, supărată că acesta o părăsise pentru o altă femeie, l-a turnat.

După ce rudele victimei au mers la anchetatorii britanici, investigația s-a îndreptat către noua pistă. Împreună cu polițiștii români au reușit să ajungă la Cristian Sabou pe care l-au filat luni la rând.

„În iarnă, au venit doi domni tineri, s-au recomandat, mi-au arătat legitimația că sunt de la poliție și m-au întrebat de chiriași, dacă s-a mutat cineva recent în bloc”, spune o vecină.

Singura lui cerință a fost ca după condamnare să se întoarcă în România și să își execute pedeapsa într-un penitenciar de aici.

Românul suspect în cazul uciderii britanicei Valerie Graves va fi extrădat în Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român, profesor la una dintre cele mai importante școli de business din Marea Britanie și din Europa

Bengalezii din Italia vin cu miile în UK: «Fac stagiatură în spitale ca medici primari, în bănci, în instituții financiare»