Menu
in

Descoperire șocantă. Sute de păianjeni într-o pungă de banane de la Tesco.

Un cumpărător a fost șocat după ce a descoperit o mulțime de păianjeni într-o pungă de banane pe care a cumpărat-o de la Tesco, relatează Telegraph.co.uk

Declan King, din Westhoughton – Greater Manchester, spune că nu va mai mânca banane din nou, după ce a descoperit un adevarat “ciorchine” de insecte printre bananele de la Tesco Express.

El a adus acasă fructele joia trecută și a mâncat deja două din pachet, descoperind păianjenii în timp ce o decojea pe cea de-a treia.

În luna noiembrie 2013, un magazin Tesco din Kent a fost nevoit să se închidă pentru câteva ore, după ce un păianjen rătăcitor brazilian a fost găsit sub o cutie de banane.

În septembrie 2014, o mamă a găsit ouă de păianjen brazilian ascunse în bananele de la Tesco. Experții de combatere a dăunătorilor angajati de supermarket i-au spus lui Abby Woodgate că tot ce a fost în contact cu larvele ar trebui să fie ars.

Un purtător de cuvant al companiei Tesco a spus: “Noi vindem milioane de banane în fiecare săptămână, iar cultivatorii noștri muncesc din greu pentru a curăța și a inspecta toate fructele cu grijă. Cu toate acestea, având în vedere prospețimea produselor noastre, acest lucru se poate întâmpla în ocazii foarte rare. Îl vom ține la curent pe domnul King cu rezultatele investigației noastre.”



Foto: Cascade News

CITESTE MAI MULT:

Mai mulți oameni de afaceri britanici cer ieșirea din UE. „O să fie mai multe locuri de muncă”

Jumătate dintre români cred că PCR era mai bun decât actualele partide politice

Industry of beauty – Without mask la Londra. Show incendiar Ștefan Bănică și invitat special Cătălin Botezatu

Un grup de români terorizează un oraș scoțian. Fură tot ce prind!

Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate zilnic de patronul unei spălătorii auto

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version