Menu

Doar cinci morți de COVID pe zi în Londra. Numărul infecțiilor și al spitalizărilor a scăzut foarte mult

Doar cinci oameni mor acum de COVID-19, în fiecare zi în Londra – de 38 de ori mai puțini decât în ​​perioada de vârf a crizei, din ianuarie, arată cifrele oficiale.

Capitala britanică are acum cea de-a doua cea mai scăzută rată a mortalității din cauza coronavirusului din Anglia, pe fondul scăderii numărului de morți în toată țara și a campaniei de vaccinare.

Cel mai mare oraș din Marea Britanie nu a înregistrat în urmă cu două zile niciun dece din cauza virusului, arată cifrele Ministerului Sănătății, citate de Daily Mail.

Dar experții spun că s-ar putea trage puține concluzii, din cauză că „nu se poate spune potrivit unei singure zi” dacă decesele cresc sau scad, iar înregistrările sunt întotdeauna mai mici în weekend.

Cu toate acestea, toate măsurile indică faptul că virusul s-a retras la nivelurile de dinaintea celui de-al doilea val.

Marea Britanie, un an de pandemie. Britanicii își plâng morții. Peste 126.000 de oameni au decedat din cauza COVID

Cazurile din capitală au scăzut de la aproape 20.000 de infecții zilnice, în perioada cea mai neagră a lunii ianuarie, la mai puțin de 500 acum. În prezent, doar 740 de pacienți sunt spitalizați – în scădere față de cei peste 7.500 din ianuarie.

Oamenii de știință au avertizat că Londra și alte orașe importante rămân expuse riscului unui al treilea val din cauza ratei de vaccinare scăzute din unele cartiere.

Ieri, 29 martie, s-a marcat un prim pas al ridicării restricțiilor din Anglia, odată cu vremea bună, prognozele meteo arătând cel puțin trei zile extrem de calde.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version