in

Dorset. O femeie din România care și-a pierdut un picior și-a îndeplinit visul să poată purta din nou tocuri


O femeie rămasă fără un picior în urma unui accident rutier, a reușit să își realizeze visul cu ajutorul unei companii din Dorset.

Românca Stela Bizdu și-a pierdut piciorul de sub genunchi în urmă cu aproximativ un an, iar serviciile pentru infirmi în România sunt foarte limitate, iar protezele furnizate sunt adesea necorespunzătoare și provoacă dureri, scrie Daily Echo.

Astfel, speranța sa de a purta din nou pantofi cu toc era, practic, distrusă.

Însă soțul său, Mihail, a descoperit o firmă din Dorset, renumită pentru protezele pe care le creează și care ar fi ajutat-o pe Stela să își îndeplinească visul.

Alături de fiul lor, George Ianis, a condus 3.000 de kilometri din Tulcea, până în Anglia.

Acum, Stela are o proteză cu gleznă reglabilă și poate purta pantofi cu toc de 7 cm înălțime.

Ea participă la ședințe de reabilitare cu fizioterapeutul de la Dorset Orthopedic și spune că intenționează să aibă „un picior pentru fiecare ocazie”.

„În cele din urmă, sper să am picior pentru fiecare zi, un picior pentru toc înalt, un picior pentru tocuri foarte înalte, un picior impermeabil și un picior de silicon pentru nunți și petreceri”, a spus Stela.

Femeia, care deține o afacere în agricultură, a declarat că așteaptă cu nerăbdare să aibă o viață normală împreună cu familia sa, și arată progresele sale pe pagina ei Instagram, stepsbystela.

„Nu văd piciorul ca o problemă, sunt în viață și sunt sănătoasă. Venind aici, mă simt mai sănătoasă, mai pozitivă și mult mai bine”, spune ea
Conservatori vor să o schimbe pe Theresa May. Cine este favorit pentru postul de prim-ministru al Marii Britanii

ATENȚIE! Au apărut „țeparii” care cer bani ca să vă ajute cu Settled Status. Guvernul Marii Britanii avertizează cu privire la astfel de persoane