Menu

Elevii între 12 și 15 ani din Anglia vor face prima doză anti-COVID în școli

Copiii între 12 și 15 ani se pot vaccina în Anglia cu prima doză de vaccin anti-COVID-19 Pfizer / BioNTech.

Potrivit Ministerului Sănătății din Regatul Unit, persoanelor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani din Anglia pot face o primă doză de vaccin COVID-19.

Înainte de vaccinare este nevoie de consimțământul părinților, mai arată ministerul.

Decizia a fost luată în urma sfaturilor celor patru ofițeri medicali șefi (CMO) din Marea Britanie, a anunțat luni, 13 septembrie, ministrul Sănătății, Sajid Javid.

Astfel, NHS se pregătește să ofere un program de vaccinare în școli cu prima doză anti-COVID, care este modelul de succes utilizat pentru vaccinări, inclusiv pentru HPV și Difterie, Tetanos și Polio (DTP), susținut de medicii de familie și farmaciile comunitare. Vaccinarea va începe săptămâna viitoare.

Londra: asalt asupra clădirii BBC. Poliția luptă pentru apărarea studiourilor din vestul Londrei. Zeci de activiști protestează împotriva pașapoartelor de vaccinare și vaccinării copiilor

Marea Britanie pregătește vaccinarea copiilor de 12 ani. În curând…

Consimțământul părinților, tutorelui sau îngrijitorului va fi solicitat de către personalul medical înainte de vaccinare, în conformitate cu programele de vaccinare școlare existente.

Copiii sănătoși cu vârste între 12 și 15 ani vor fi vaccinați anti-COVID-19 în școlile lor, iar cei care învață acasă vor putea face vaccinul în unități medicale specializate.

„Am acceptat recomandarea medicilor șefi de a extinde vaccinarea la cei cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani ceea ce înseamnă protejarea tinerilor de infectarea cu COVID-19, reducerea transmiterii în școli și menținerea elevilor în clase”, a declarat ministrul Sănătății, Sajid Javid.

Mai mult de 4 din 5 adulți din Marea Britanie sunt vaccinați cu ambele doze, peste jumătate din cei de 16 și 17 ani urmând să se prezinte pentru a face primul vaccin.


…Elevii între 12 și 15 ani din Anglia vor face prima doză anti-COVID în școli…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version