in

EXCLUSIV! Panică la bordul unui avion Londra-București. Poliția a urcat la bord – VIDEO


Pasagerii unui avion Wizz Air Londra Luton-București de azi, 8 mai, au avut parte de clipe de groază când mai mulți polițiști înarmați s-au urcat la bord, înainte de decolare.

Din cauza condițiilor meteo, mai multe zboruri au avut parte de întârzieri de aproximativ o oră, pe aeroporturile din Londra.

Potrivit unor pasageri, la bordul avionului Wizz Air care aștepta să decoleze de pe aeroportul Londra Luton s-a urcat o persoană care părea în stare de ebrietate

Când a auzit de întârziere, bărbatul a început să facă scandal și să îi ia la rost pe membrii echipajului. A cerut chiar să vorbească cu comandantul aeronavei amenințând că va da în judecată compania.A devenit foarte agitat și la un moment dat a început să se certe cu vecinii de scaun.

„Cerea cafea și bere pentru toată lumea”, ne-a declarat un pasager.

În cele din urmă restricțiile cauzate de vreme au fost ridicate, însă pasagerul a continuat să fie recalcitrant, motiv pentru care a fost chemată poliția. Mai mulți polițiști înarmați au urcat la bord, l-au încătușat și l-au ridicat pe pasager.

Din acest motiv, avionul a avut o întârziere și mai mare. Potrivit unui pasager, unul dintre membrii echipajului a anunțat că „s-a pierdut slotul de decolare din cauza problemelor cu pasagerul luat de poliție” și este posibil ca zborul să fie anulat.
Radu Mazăre, reținut în Madagascar. Fiul său dezminte

Anglia. Asistent român violent ia la palme un pacient bolnav de demență, aflat în scaunul cu rotile. „El m-a lovit primul”