Menu
in

Fără permis, la 19 ani provoacă un cumplit accident în Anglia și fuge în România. Extrădat și condamnat

Un român de 19 ani care a provocat un cumplit accident de circulație în Anglia, fără a avea permis de circulație, a fost extrădat și condamnat zilele acestea, după ce fugise în țară.

În urma accidentului, o persoană și-a pierdut ambele picioare, iar șoferul a fost condamnat acum pentru conducere periculoasă.

Sorin-Mihai Bohuș a fost extrădat din România în Manchester, Anglia, pentru a fi acuzat, scrie planetradio.co.uk.

Românul, acum în vârstă de 20 de ani, va sta timp de doi ani și 4 luni într-o instituție pentru tineri delincvenți după ce a pledat vinovat pentru producerea de vătămări grave prin conducere periculoasă, conducere fără permis și conducere fără asigurare, la Bolton Crown Tribunal joi, 11 noiembrie 2021.

El a fost, de asemenea, descalificat de la conducere timp de patru ani.

Fără permis, trece pe roșu și mutilează o persoană

În iulie 2020, Sorin-Mihai Bohuș conducea un Volkswagen Polo albastru când a depășit o linie de trafic, trecând pe culoarea roșie a semaforului și ciocnindu-se de un Mercedes C220, care circula prin intersecție.

Dentist român dat în urmărire europeană pentru trafic cu droguri moare în accident auto în Marea Britanie

În urma coliziunii, mașina pe care o conducea Sorin-Mihai s-a învârtit de câteva ori și s-a ciocnit cu un Vauxhall Astra alb care aștepta la semafor.

În timp ce mașina se învârtea, un bărbat de 32 de ani – pasager în mașina lui Sorin-Mihai – a fost aruncat din mașină și izbit de semafoare, ceea ce i-a provocat răni grave care au dus la amputarea ambelor picioare.

Un bărbat de 53 de ani și o femeie de 50 de ani care se aflau în Mercedes au fost amândoi tratați pentru răni minore.

Șoferul vinovat a fugit în România și nu s-a prezentat la instanță, în decembrie 2020.

Autoritățile engleze au obținut un mandat de extrădare, care a fost executat și a dus la arestarea lui Bohuș în România, în august 2021 și extrădarea în Manchester luna următoare, în septembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
Exit mobile version