Menu
in

Fiul Vioricăi Moise, ucisă în teribilul accident din Ialomița: «Luna viitoare urma să vină la noi, în Anglia»

Cosmin Moise, fiul uneia dintre victimele teribilului accident din Ialomița este în Anglia. Dănuț, fratele lui, este în România. Mama lor, Viorica Moise, urma să vină în Anglia, luna viitoare.

“Eram acasă în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă ca mama a făcut accident. Mi-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecăm în vacanţă alături de soţia şi cumnată, trebuia să vină să stea cu fetiţa o săptămână în Anglia. A mai venit de 3-4 ori când s-a putut. Ne-a crescut fetiţa şi i-a dat o educaţie. De la 9 luni până la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o lângă noi, ne-a fost foarte greu.

Povestea noastră nu este fericită! Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operaţii, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitaţi unde s-a ajuns.

Avem 7 ani şi fratele meu avea 4 ani când a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot îţi vine rândul”, a spus fiul Vioricai Moise, una dintre femeile moarte în accidentul din Ialomiţa.

În 5 octombrie a avut loc cel mai grav înregistrat anul acesta în România. Sa întâmplat în Ialomița, între un TIR și un microbuz care transporta angajați ai lanțului Mega Image la București. 10 oameni au murit, dintre care 8 mame. Alte 7 persoane se află internate în spitale. Victimele erau din satul Munteni Buzău.

Din cele 8 femei care și-au pierdut viața în accidentul groaznic din Ialomița, șapte aveau copii. 15 copii au rămas acum fără mamă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version