Menu
in

Focuri de armă în Londra: Adolescent împușcat de un bărbat cu cagulă, cu „o pușcă mare, cu două țevi”

Un adolescent a fost împușcat în Lambeth, sudul Londrei, iar trei bărbați, dintre care unul cu o pușcă cu două țevi, au fost văzut fugind de la fața locului.

Martorii au declarat pentru MyLondon că au auzit șase împușcături și au văzut un „tip cu o pușcă” alergând pe lângă un autobuz.

Un adolescent a fost transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat în sudul Londrei.

Poliția a fost chemată în Brixton Hill, Lambeth, în urma unor informații cu privire la focuri de armă trase ieri seară (joi, 12 mai) la 19:15.

Polițiștii au găsit o victimă, sub 18 ani, cu o rană împușcată. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde starea sa a fost evaluată ca fiind în afara oricărui pericol, a confirmat poliția.

Trei bărbați cu cagule, dintre care unul avea sub jachetă „o pușcă mare, cu două țevi”, au fost văzuți fugind de la locul faptei, susțin martorii.

Român împușcat mortal în Marea Britanie. Familia este îngrozită: „Mihai era un bărbat de casă”

Un alt martor a spus că a văzut un accident de mașină pe Acre Lane, în apropiere de Primăria Lambeth, înainte ca un număr de oameni să coboare din vehicul și să tragă mai multe focuri de armă.

„Autobuzul s-a oprit și apoi am văzut acest 4×4 argintiu prăbușit și acești tipi care fugeau din el, apoi am auzit șase împușcături și un tip cu o pușcă a fugit pe lângă autobuz. E prima dată când am trăit așa ceva”, a declarat un călător din autobuz.

În prezent, poliția caută bărbații înarmați. Imaginile de la fața locului arată un 4×4 distrus și o motocicletă răsturnată. Un martor susține că a văzut brațul șoferului motocicletei „acoperit de sânge”.

Poliția Metropolitană a închis circulația în zonă.

În această etapă incipientă, nu au existat arestări, iar ancheta continuă. Oricine are informații este rugat să sune la poliție, la 101, și să citeze referința CAD 6825/12 mai.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a spus: „Am fost chemați la ora 19:20 ieri (12 mai) pentru o împușcătură pe Brixton Road, Lambeth. Am trimis o serie de resurse la fața locului, inclusiv un echipaj de ambulanță, un paramedic într-o mașină și un ofițer de răspuns la incident. Am trimis și Ambulanța Aeriană din Londra. A fost tratat un bărbat la fața locului pentru o rănire prin împușcare, apoi a fost dus la spital”.


Focuri de armă în Londra: Adolescent împușcat de un bărbat cu cagulă, cu „o pușcă mare, cu două țevi”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version